דרוש מידע איזה שעון אפשר לקנות למי שיש לו רגישות לברזל וניקל?

• הוסף לסימניות
האם יש שעון מיוחד לאילו שמפתחים רגישות למתכות ?

• הוסף לסימניות
אם הרגישות ברמה גבוהה: טיטניום (או זהב...)
אם ברמה פחות משמעותית גם נירוסטה (STAINLESS STEEL)

• תודה
Reactions: ext
  • הוסף לסימניות
יש לי רגשות לניקל וכמעט שום שעון לא עשה משהו ואני מחליפה בקצב של אחת לשנתיים בערך....

• הוסף לסימניות
גומי, סוואטש ודומיו.
לגיסתי יש קרמיקה מאמזון..לא יודעת מה עם המנגנון עצמו...

• תודה
  • הוסף לסימניות
פעם ראיתי שעון עם רצועת בד תחרה, הבד עבר גם מתחת למנגנון, אפשר לעשות זאת לבד, יפהיפה

• תודה
  • הוסף לסימניות
יש גם שעוני עץ.

• תודה
  • הוסף לסימניות
יש השבוע גם מכירת שעונים במשנת יוסף עם רצועת עור ורצועת רשת

• תודה
  • הוסף לסימניות
אני קניתי ב'איכות' (שטראוס ירושלים) שעון של גלרי, אחרי שהשעונים הפשוטים גרמו לאקזמה.
יש לו סטנד מיוחד (לרוב זה דגמים ספציפיים של שעוני מותג מסוימים) שטובים לרגישות למתכת.
ב"ה העור חלק כבר למעלה מחצי שנה

• תודה
  • הוסף לסימניות
אם ברמה פחות משמעותית גם נירוסטה (STAINLESS STEEL
אני רגישה מאוד למתכות כולל כסף.
STAINLSS STEEL כן טוב לי.
צריך לשים לב שגם תחתית לוח השעון וגם הרצועה (אם היא מתכת) תהיינה מ STAINLSS STEEL.
יש חנויות שנותנות אפשרות לנסיון לכמה ימים לראות שאין רגישות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה