עזרה איזה תוכנה הכי טובה ליצירת סרטונים בai?

• הוסף לסימניות
שאלה
איזה תוכנה הכי טובה ליצירת סרטונים בai?
אם רוצים ליצור רצף של סרטונים,
לדוגמא סיפור ארוך של כמה סצנות
עם אותם דמויות
ותוכנה שיודעת לעשות דמויות של יהודים, חרדים עם כל הניוענסים
תודה

• הוסף לסימניות
מישהו?

• הוסף לסימניות
אני לא אוהב שום מודל ווידאו באופן אישי אני עדיין חושב שאנחנו לא ברמה גבוהה מספיק אבל

ב veo 3 דרך flow הכי טוב למה שאתה לכאורה מחפש כולל אפשרות להאריך את הסרטון בשמונה שניות כל פעם

(עדיין בהסתייגות)

לגבי כל הניוענסים אני חושב שזה אפשרי רק על ידי דמות אוואטר שאתה מעלה הקלטה ותמונה כלשהי של כל דמות

שתרצה (יש תכנות שעושות את זה אני לא מתמצה בשוק הזה) אבל לכאורה זה רק דמויות שמדברות ולא סצנה כלשהי

מה שאין כן ב veo 3 יש לך איזה סצנה שתרצה על ידי הזנת פרומפט כולל הוספת תמונת התחלה (שזה הדבר הכי חשוב

ליצירת סרטון עקבי) אולי תוכל לשלב

• הוסף לסימניות
לדעתי
יתן פתרון טוב מאוד (יחסית למה שהטכנולוגיה מספקת כרגע)
גם
טוב ועונה על נישות אחרות

מאוד תלוי מה אתה צריך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה