- הוסף לסימניות
יש לי "נט-סטיק" של סלקום 3גיגה ב60 ש"ח וכל חריגה של 1 ג"ב תוספת של 5 שקלים.
יש תוכניות בחברות אחרות שיותר משתלמות????
תודה רבה!
יש תוכניות בחברות אחרות שיותר משתלמות????
תודה רבה!
נכתב ע"י שושיה;1515189:למה לא התקנתם את החבילה של 5 ג' בהצרה ב-49 ש"ח?
תבקשו את תוכנית "גולשים בסלקום"
נכתב ע"י שושיה;1515573:בסלקום כן יש אפשרות-אם אני לא טועה, פשוט מתקין נציג את החסימה ואתם נכנסים לאתר סלקום ובוחרים את רמת החסימה שאתם רוצים.
נכתב ע"י מיכל123;1515842:יש לך בגולן ב 26 ש"ח 5 ג'יגה (ואם זה קו שני אז זה יותר זול) ואחרי ה 5 גיגה זה נהיה איטי ולא עולה יותר יקר.
6 גיגה לא 5 וגם נראה לי שהמחיר הזה הכי זול (המחיר הזה כבר בקו שני)נכתב ע"י מיכל123;1515842:יש לך בגולן ב 26 ש"ח 5 ג'יגה (ואם זה קו שני אז זה יותר זול) ואחרי ה 5 גיגה זה נהיה איטי ולא עולה יותר יקר.
אם זה לא עובד בנטסטיק מגדירים פרופיל חדשנכתב ע"י נקודת מחשבה;1515932:דיברתי איתם והם לא מתחייבים שזה יעבוד ומקסימום אני ישלם 40 שח על הסים ואת זה הם לא מחזירים לי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: טובבבבבבב1 //