- הוסף לסימניות
להוריד מכאן ואז להוסיף ידנית לתוספים
הצלחנו להתקין. שיעבוד הקופץ - לא.@sap13 @פנינה ריימונד @טינטין! @צלצולית
הצלחתם להפעיל את ההתראות שיקפצו לכם?
אם כן, יש מצב שאתם אומרים איך...?
עכשיו כומתה גם לא עושה צליל שיש אזעקה.@sap13 @פנינה ריימונד @טינטין! @צלצולית
הצלחתם להפעיל את ההתראות שיקפצו לכם?
אם כן, יש מצב שאתם אומרים איך...?
צריך חוץ מזה שהוא מופעל לעשות את סימן הסיכה (הצמדה)? יכול להיות שבגלל זה לא פועל?@צ. גולד
![]()
צופר - צבע אדום - חנות האינטרנט של Chrome
תוסף ההתרעות המתקדם ביותר לצבע אדום ואיומים שונים ברחבי הארץ.chrome.google.com
לא יודע..צריך חוץ מזה שהוא מופעל לעשות את סימן הסיכה (הצמדה)? יכול להיות שבגלל זה לא פועל?
עבד לך עכשיו?לא יודע..
התקנתי אותו לפני 5 דקות ולא היו אזעקות ב"ה
לא...עבד לך עכשיו?
גם לי לא. כולל עם סימון הנעץ....לא...
אני בנטפריאולי זה קשור לנטפרי?
כל מי שלא עבד לו בנטפרי?
תעדכן בפעם הבאה שיש אזעקה אם זה עזר. אם כן נעשה זאת גם.תנסו להפעיל את המחשב מחדש
נזכרתי שבהתקנה הוא כתב לי משהו על זה
אני כבר הפעלתי
שלא יהיה...תעדכן בפעם הבאה שיש אזעקה אם זה עזר. אם כן נעשה זאת גם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים