- הוסף לסימניות
הוא הקפיץ לי כל רגע אזהרה של תוכנה שעלולה לעשות שינוייםלא
למה לכבות ?
הוא הקפיץ לי כל רגע אזהרה של תוכנה שעלולה לעשות שינוייםלא
למה לכבות ?
הוא הקפיץ לי כל רגע אזהרה של תוכנה שעלולה לעשות שינויים
הכי טוב והכי פשוט, חינמי.התוכנה של אדובי לפי די אף הכייי טובה. (לדעתי)
אין מה לעשות- אדובי זה אדובי...
אין לי קישור להורדה, אם אמצא, אעלה מייד.
חוץ מזה שלפעמים היא משתלטת על כמויות מטורפות של זכרון של המחשב ומאיטה אותו (בוינדוס, ניתן לראות זאת במנהל המשימות) אנשים פנו אליהם לתמיכה במשך כמה שנים והם ברברו חצאי פתרונות, אני לא יודע אם זה כבר סודר.הכי טוב והכי פשוט, חינמי.
Adobe reader X עברית – תוכנות להורדה
softwares.center
יכול להיות....חוץ מזה שלפעמים היא משתלטת על כמויות מטורפות של זכרון של המחשב ומאיטה אותו (בוינדוס, ניתן לראות זאת במנהל המשימות) אנשים פנו אליהם לתמיכה במשך כמה שנים והם ברברו חצאי פתרונות, אני לא יודע אם זה כבר סודר.
יש פרוץאיך אפשר להתקין
Adobe Acrobat Pro
ללא צורך ברישום וכרטיס אשראי???
דחוף!!
לי היה עד עכשיו אדובי אבל להורדת קבצים מאוטוקד זה איכות מזעזעת!התוכנה של אדובי לפי די אף הכייי טובה. (לדעתי)
אין מה לעשות- אדובי זה אדובי...
אין לי קישור להורדה, אם אמצא, אעלה מייד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים