איזה תלושים בדיוק!צריך להביא לרישום למעון???

• הוסף לסימניות
שאני ידע להתארגן איתם...
ניסיתי לחפש מידע ולא כ"כ ראיתי במדוייק..
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מנובמבר 2013 עד אפריל 2014 לבחור 3 תלושים רצופים

• הוסף לסימניות
כבר היית צריכה להתארגן לפני כמה חודשים טובים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1266261:
כבר היית צריכה להתארגן לפני כמה חודשים טובים.

למה?
הרישום אצלנו התחיל השבוע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1266270:
היה נראה שאין לה תלושים מספיקים והיא רוצה להתארגן עם זה. והמבין יבין!
אני כבר עורכת את ההודעה.

ממש ממש לא..
יש לי תלושים מסודרים ביותר..
רק שאני לא מקבלת אותם אליי דרך קבע..אז אני צריכה לבקש מהעבודה איזה תלושים בדיוק אני רוצה.ומאחר ואני עיכשיו סיימתי חופשת לידה..אז שאני ידע איזה תלושים..בשביל לראות אם יש לי או שאני צריכה אישור על חופשת לידה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חברה;1266257:
מנובמבר 2013 עד אפריל 2014 לבחור 3 תלושים רצופים
אז מה עושים אם בינואר התחלתי חופשת לידה עד מאי.??
מה צריכים להביא?אישור מאיפה על חופשת לידה?מהעבודה?יש טופס כזה??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;1266290:
אז מה עושים אם בינואר התחלתי חופשת לידה עד מאי.??
מה צריכים להביא?אישור מאיפה על חופשת לידה?מהעבודה?יש טופס כזה??

צריך להביא 3 תלושים מאחרי החופשת לידה וגם אישור מעסיק שחזרת מחופשת לידה.
יש באתר של התמת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;1266293:
צריך להביא 3 תלושים מאחרי החופשת לידה וגם אישור מעסיק שחזרת מחופשת לידה.
יש באתר של התמת

אבל 3 חודשים אחרי...
זה מעבר לחודש אפריל..זה לא משנה??

• הוסף לסימניות
זה לא משנה. תתקשרי למוקד ותשאלי. יענו לך ברור.
*2969

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

מה המחיר המקובל - מחיר טוב לא קורע אבל מתגמל, עבור עבודה הבאה (מעדיפה מחיר כולל ולא לפי שעות). זה יהי עם קבלה עם מע"מ. אז חשוב שהמחיר יהיה לפני מע"מ. שזה מה שאני אקבל בסופו של דבר.
יצירת לוגו מחדש. הלוגו במקור צבעוני מורכב, וכל ניסיון בטרייס שבאילוסטרייטור או תונכה ואתר אחרים שמתיימרים לעשות זאת, לא הצליחו לשמור על קווי מתאר חלקים של האותיות, והן עדיין היו מפוקסלות, ובעייתיות להגדלה.
יצרתי מחדש באמצעות שימוש באותיות מהפונטים שהיו במקור (הייתי צריכה לזהות ואיתרתי). וחלק יצרתי בכלי הציפורן. היו גם 2 קווים קליגרפיים לעיטור בלוגו, שגם אותם צריך היה ליצור מחדש. וגם לצבוע ב-2 צבעים ולהכין לדפוס. ואז סגירה ל-PDF, באופן שמאפשר כמה פרויקטים על אותו קובץ. חיתוך גילוף וכו' בחומרים שונים.
היו הרבה ניסיונות לא מתאימים גם לפני כן כי הלקוח לא ידע להסביר מה רוצה, עד שקישר אותי עם בית הדפוס לבקשתי, והם הסבירו מה בדיוק צריך לעשות. ברור שיכל לקחת מהר יותר.
אשמח מאוד לעזרה כמה הייתם לוקחים על פרוייקט כזה?
תודה רבה! תזכו למצוות!
 תגובה אחרונה 
בסייעתא דשמיא
אז ניסיתי לדלות מידע כאן בפורום, ובעוד כל מיני מקומות, ויצא לי בעיקר חשש מלהסתבך עם הרשויות... :cool:

אני עצמאי, יש לי עוסק פטור בביטו"ל ועוסק זעיר ברשות המס.
אני עובד ללקוחות כנגד חשבונית (מוכר שעות עבודה שלי ומוציא קבלות).

תכף נגמרת השנה, ואני רוצה להגיש את הדוחות הרלוונטיים אליי למשרדים הנכונים.

עד כמה שהבנתי, אני צריך להגיש 'תיאום מס' לרשות המיסים, שבו אני מדווח כמה כסף אני חושב שאני מרוויח בשנה הנוכחית.
ולביטוח לאומי צריך גם כן להגיש טפסים כלשהם.

השאלות שלי הם:
1. האם מבחינת רשות המס, מספיק לדווח על כמה כסף אני חושב שאני ארוויח, ואז סיימתי איתם?
או שכשנגמרת השנה אני צריך לדווח מחדש כמה הרווחתי באותה שנה? או משהו אחר?

2. מבחינת ביטו"ל, אם הרווחתי בממוצע פחות מ1000 ש"ח לחודש מאז פתיחת העסק (יש חודשים שיותר ויש חודשים שפחוצ), איזה הגדרה יש לי? יש שם מלא כינויים באתר, 'עצמאי', 'בעל הכנסה שלא מעבודה', אני לא יודע מה אני נחשב שם.
וכמובן, מה אני צריך לעשות איתם, עם ביטוח לאומי, איזה מסמכים צריך להגיש ומתי.

מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה רבה מראש!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה