איזה תמונה הכי מוצלחת [תינוק]

• הוסף לסימניות
אשמח לחו''ד

קבצים מצורפים

• IMG_4621 (640x427).jpg
    KB 113 · צפיות: 16
  • IMG_4600 (640x427).jpg
    KB 103.8 · צפיות: 18
  • IMG_4608 (640x427).jpg
    KB 125.2 · צפיות: 34
  • IMG_4623 (640x427).jpg
    KB 111.3 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תינוק מאד מאד מתוק! ויש לו עור נורא רגיש.. :)
נראה שצולם בקומפקטית :eek:
וגם הזוית מלמטה לא ממש מחמיאה. :eek:

בקיצור הוא בעצמו נעלב.... וציפה ליותר.. ;)

• הוסף לסימניות
איזה הבעות מתוקות!

חסר מאד מרווח, מכל הכוונים
וכן התמונות מגורענות מאד ויש חוסר חדות
חשוך מאד.

איזו מצלמה?

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון- באיזה תמונה הפרצוף הכי חמוד?
כי בכולן התאורה בעיתית
ובשניה גם החדות לא משהו

• הוסף לסימניות
השני הכי מתוק בהבעה שלו רק חבל שהתמונה מטושטשת

• הוסף לסימניות
תודות לכולם זה עוזר מאוד החו''ד

חברה התמונות צולמו במקום חשוך מאוד וניסיתי הרבה אפשריות במצלמה

עד שעברתי כמו הצלמים הלא מוכשרים וצלמתי באוטומטי וזה מה שיצא...
המצלמה בה צילמתי היא קנון 70D

אשמח לעזרה מה עושים במצבים כאלה כי הבנתי שיש לי מצלמה לא פריירית תודה רבה מראש לכולם:mad::D:cool::cool:

• הוסף לסימניות
את הקומפוזיציה והחיתוכים אפשר לשפר, בלי קשר לתאורה.
כשאין תאורה זה באמת בעייתי אפשר להעלות איזו ואז משלמים בגרעיניות.
אתה סטודנט?

• הוסף לסימניות
מה שהכי קופץ לי בתמונות זה הנחיריים - הזוית שבחרת לצלם לא מחמיאה לתינוק - תנסה להבא למצא זוית מוצלחת יותר
ולגבי המקום הבעייתי - תוסיף פלש על המצלמה + מרכך / תקפיץ אותו מהקיר תקרה ותפתור את בעיית התאורה (או לחילופין תפתח את הצמצם למקסימום + לעלות איזו כמה שצריך - אבל כאן התוצאה תהיה מגורענת )

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם באמת...

לתשומת לב הגולשים בפורום אין לי ח''ו עניין להביא תמונות לא טובות אני פשוט רק צלם מתחיל וחדש. אקווה שתבינו:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל ק;1473424:
תודה רבה לכולם באמת...

לתשומת לב הגולשים בפורום אין לי ח''ו עניין להביא תמונות לא טובות אני פשוט רק צלם מתחיל וחדש. אקווה שתבינו:eek:

אז במחילת כת"ר, צריך להיזהר בלהעיר על אחרים בביקורות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה