תנור אפייה איזה תנור 2 תאים עם כיריים מומלץ במחיר סביר ומצוין? תודה רבה

• הוסף לסימניות
@שנא @איש בן פרצי @CH212 @רקפת כחולה
אנו עומדים לפני קניית תנור דו תאי + כיריים
כנראה דלונגי
נשמח לפירוט איזה דגם מומלץ [ומה לא]
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
ועדיין כמה טכנאים אמרו לי: הכי פחות גרוע - דלונגי.
אחד אמר לי תיקח דלונגי וגם זה עם הרבה תפילות...
ואגב כל הדוגמאות שהבאת שם הם מתנורים של לפני 4-10 שנים לפחות. השאלה מה המצב היום?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@שנא @איש בן פרצי @CH212 @רקפת כחולה
אנו עומדים לפני קניית תנור דו תאי + כיריים
כנראה דלונגי
נשמח לפירוט איזה דגם מומלץ [ומה לא]
תודה מראש!
אנחנו קנינו לפני שנה וחצי דלונגי נראה לי דגם 6600 משיא החשמל והמיזוג
הם אמרו לנו אז שזה הדגם הכי טוב וגם שיפרו בו דברים שהיו בהם בעיות בדגמים קודמים

בנתיים ב"ה מרוצים

• הוסף לסימניות
ועדיין כמה טכנאים אמרו לי: הכי פחות גרוע - דלונגי.
אחד אמר לי תיקח דלונגי וגם זה עם הרבה תפילות...
ואגב כל הדוגמאות שהבאת שם הם מתנורים של לפני 4-10 שנים לפחות. השאלה מה המצב היום?
עם תפילות לא דיברתי.
דרך אגב היום טיפלתי בדלונגי בן 13 שלא הוחלף לו מעולם בורר מצבים, אז כנראה יש אפשרות כזו.
(לא היתה בו תקלה, נפלה לתוכו טבעת יהלום...)

• הוסף לסימניות
עם תפילות לא דיברתי.
דרך אגב היום טיפלתי בדלונגי בן 13 שלא הוחלף לו מעולם בורר מצבים, אז כנראה יש אפשרות כזו.
(לא היתה בו תקלה, נפלה לתוכו טבעת יהלום...)
היית לוקח לפי אחוזים מהטבעת...

• הוסף לסימניות
זה דגם שלהם בלעדית
אם תרצו לברר אולי תתקשרו אליהם
אני בכל אופן אחפשאת החוברת של התנור ואבדוק
@נמבר וואן
מצ"ב התעודת הכשר
יש שם את הדגמים
כאמור לי יש את 6600 משיא החשמל והמיזוג
פעם שמעתי שכל חנות יש שם דגם אחר אבל כולם אותו הדבר

קבצים מצורפים

• 20240408_233405.jpg
    20240408_233405.jpg
    KB 615.5 · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
שלום, אני נפרדת מדלונגי שקניתי לפני כ7 שנים מלבד העלות הגבוה של התנור שילמתי תיקונים יותר מעלות התנור עצמו (כל חצי שנה החלפת בורר בשרי+ חלבי בעלות של 700 ש"ח)
מה שכן האפיה עצמה טובה מאוד!!!
חשבתי שאצליח לגרור אותו עוד קצת כי אני מתכוננת להחליף מטבח ממש בקרוב אך לצערי לא (והפעם כבר אין אפשרות לתקן)
אשמח לקבל המלצה על תנור משולב (האם עדיף תא אחד+ טוסטר אובן או שאין הבדל בין הדו תאי לתא אחד)
חשוב לי אפיה ממש איכותית, אחידה, עוצמתית אני משתמשת בתנור החלבי המון מעבר לנורמה
כמובן שאשמח לא תנור יקר כי מאמינה שתוך שנה אחליף לבילד אין
תודה !!!

• הוסף לסימניות
בקשר לדלונגי התייעצתי עם כמה טכנאי תנורים והם טענו שאין שום עניין לקנות את הדגמים הבלעדיים של החנויות,
ושהדגם הרגיל (נראה לי 1218) הוא בדיוק אותו דבר, רק יותר זול בהרבה,
בייחס לבוררים הם אמרו לי שצריך להיזהר שכמה שפחות יגלוש אוכל, כי זה מה שהורס את הבוררים,
לי יש דלונגי ואין עליו באפיה, גם לשתי גיסות שלי יש והם מאוד מרוצות ללא תקלות (לאחת 6 שנים ולאחת 3).
אני קניתי אותו בהרבה הרבה פחות מ 4000 ש"ח.

• הוסף לסימניות
התנורים המדוברים פה הם "דו תאי"?
אנחנו מבררים על תנור דו תאי, בZAP היו תגובות לא כ"כ טובות.
אשמח אם יש למישהו ניסיון.
תודה.

• הוסף לסימניות
אפ
שלום, אני נפרדת מדלונגי שקניתי לפני כ7 שנים מלבד העלות הגבוה של התנור שילמתי תיקונים יותר מעלות התנור עצמו (כל חצי שנה החלפת בורר בשרי+ חלבי בעלות של 700 ש"ח)
מה שכן האפיה עצמה טובה מאוד!!!
חשבתי שאצליח לגרור אותו עוד קצת כי אני מתכוננת להחליף מטבח ממש בקרוב אך לצערי לא (והפעם כבר אין אפשרות לתקן)
אשמח לקבל המלצה על תנור משולב (האם עדיף תא אחד+ טוסטר אובן או שאין הבדל בין הדו תאי לתא אחד)
חשוב לי אפיה ממש איכותית, אחידה, עוצמתית אני משתמשת בתנור החלבי המון מעבר לנורמה
כמובן שאשמח לא תנור יקר כי מאמינה שתוך שנה אחליף לבילד אין
תודה !!!
אפשר לברר מה קנית בסוף?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה