כללי איזה תסכול, מה הייתם עושים?

• הוסף לסימניות
לגבי (מי שראה קודם) העבודה של הכרטיסי ביקור.

אמרתם שהכרטיס עמוס?
בצהרים הלקוח התקשר והוסיף לי... עוד טקסט!!!
יש שם כבר מספיק לשנים-שלושה כרטיסים...

מדובר בלקוח קבוע, שחשוב לי לשמור על קשרי העבודה איתו.
הוא שלח לי דוגמאות של כרטיס ביקור ישן, כדי שאני אבין מה הסגנון.

בכרטיס הישן אין פינה אחת שלא מכוסה במשהו, מטקסט ועד המון אלמנטים קטנטנים שממש מכערים את העבודה ומעמיסים אותה בצורה מזעזעת.

ניסיתי להסביר לו שנקי זה מכובד יותר (בכל זאת, בעל משרה בכירה)
שזה ברור יותר
שהעומס הזה מבלבל.

זה לא שכנע אותו.

אני מתוסכלת לגמרי, מה, אני אעשה עבודה שאני יודעת שהיא ממש גרועה, ועוד אקח מחיר מלא?
בקיצור, מה הייתם עושים?

• הוסף לסימניות
א. פשוט לא לקחת קרדיט על העבודה.
ב. תנסי לחלק את הטקסט לשני מידי הכרטיס אם זה מסתדר הגיוני (אולי צד עברית צד אנגלית)

• הוסף לסימניות
עושים 2 כרטיסים, אחד עם טקסט קטן מסודר ונקי, והשני עמוס כבקשת הלוח,
ומסבירים יפה שלכרטיס השני אין טעם. ושהוא יחליט לבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;41178:
עושים 2 כרטיסים, אחד עם טקסט קטן מסודר ונקי, והשני עמוס כבקשת הלוח,
ומסבירים יפה שלכרטיס השני אין טעם. ושהוא יחליט לבד.

רעיון נפלא, גם אני משתמש בו לפעמים שאני סובר שללקוח אין טעם אני מראה לו דוגמא כרצונו ודוגמא לשיטתי והרבה פעמים אחרי שרואים עוד דוגמא משנים את הדעה

• הוסף לסימניות
תודה על העצה, לא נראה לי שזה יעבוד איתו. הרי כבר קיבל את הגרסה הנקי'ה (יחסית לכמות הטקסט) וזה לא מצא חן בעיניו.

זה פשוט מוציא את החשק לעבוד כשאני עושה משהו מכוער מראש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה