קוד איזה AI הכי מומלץ לכתבת קוד??

כתיבת קוד בעזרת הבינה המלאכותית
  • הוסף לסימניות
אני רוצה לכתוב קוד , איזה AI הכי מומלץ או יש איזה המלצות איך לדבר עם AI
שיעשה את זה בצורה הכי טובה
והכי מובנת שתעבוד ולא יהיה תקלות

• הוסף לסימניות
claude
או למי שרוצה בזול
Google Gemini experimental 1206
או
DeepSeek V3

• הוסף לסימניות
אני מרוצה מאוד מ-
(בתשלום)

• הוסף לסימניות
קלוד Ai עזר לי המון בכתיבת קוד ופיתוח, לפעמים תוכנות אחרות מסתבכות וקלוד נותן מענה יותר מדוייק
גם מאנוס נכנס חזק עכשיו ויכול לעזור בצורה מטורפת בפיתוח אבל הוא יקר בהרבה

• הוסף לסימניות
אני משתמש בעיקר ב-claude, הקישור הרשמי:
היתרון הכי גדול שלו - חיבור לגיטהאב

• הוסף לסימניות
אני רוצה לכתוב קוד , איזה AI הכי מומלץ או יש איזה המלצות איך לדבר עם AI
שיעשה את זה בצורה הכי טובה
והכי מובנת שתעבוד ולא יהיה תקלות
מנסיוני GPT יותר טוב מג'מיני
אפשר לשפר אותו עוד יותר על ידי יצירת סוכן עם ההגדרה הבאה:
אתה בודק קודים מומחה, אתה עושה את זה בשיטה הבאה, אתה עובר תחילה על כל הקוד כדי להבין באופן כללי מה המטרה, אחר כך אתה מנתח באיזה שיטה הוא מגיע למטרה, מה הפעולות שהוא נוקט לשם כך, אחר כך אתה עובר שלב אחרי שלב על הקוד כפי סדר הפעולה שלו ובודק מה קורה בכל רגע, איזה תהליך מתרחש, ואתה עושה את זה באמצעות דוגמאות של קלט, בדיקת כל התהליך שהוא עובר ומה יהיה הפלט, כך אתה מוצא אם הקוד הוא תקין ואין בו שגיאות, אם יש בו שגיאות אתה מסביר מה הם ומציע פתרונות, אתה גם מסביר מה בדיוק הבעיה ולמה הפיתרון שהצעת יפתור אותה, בנוסף אתה חושב גם על בעיות נוספות שיכולות להיווצר כגון דרישות מוקדמות וכדומה.

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה
בקלוד צריך אימות SMS זה רק בפעם הראשונה כך שאני יכול לבקש ממישהוא
או שבכל כניסה לאתר אצטרך לאמת SMS
תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תנסו להירשם לרשימת המתנה של GitHub Spark

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כלים מתאימים לכתיבת קוד:
קלוד, בולט, רפליט,קורסור וגיט האב קופילוט

מומלץ למקבל כלים ולראות מי נותן תוצאה טובה יותר, ותמיד חשוב לוודא שתקין, חייב ביקורת של עין אנושית

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה