דרוש מידע איזה AI הכי מומלץ לכתיבת קוד??

• הוסף לסימניות
אני עובדת הרבה עם GPT עבור קוד הוא כותב מעולה אבל כשזה מגיע לקודים ארוכים והרבה פרטים יש דברים שמתפספסים
ואני שוב ושוב מבקשת ממנו לתקן ונופל דברים אחרים
אשמח למידע מהמומחים/יות

• הוסף לסימניות
gpt o1-mini מצויין לכתיבת קודים במהירות.
יש לציין שהוא יקר.
אני מסתדרת מצויין עם 4o, צריך פשוט לדעת איך לעבוד איתו.
יש תוכנה מאד מגניבה שמתקשרת עם AI ומחליפה את הקוד לבד אם יש שינויים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
התקנתי את זה על המחשב, נראלי יש לזה כמות מוגבלת של הודעות ביום, ואפשר לעשות פרימיום...

המראה של התוכנה הוא כמו VS CODE .
1734430695715.png

• הוסף לסימניות
קלאוד פסיכי בריבוע..
עדיף את השטויות של GPT
לא בטוחה שאת צודקת.
אבל אפשר לעשות סקר אצל מתכנתים מנוסים יותר ממני וממך.
בכתיבת קוד לדעתי הוא הרבה יותר כותב נכון, אולי תלוי איך מנסחים את הפרומפט.

• הוסף לסימניות
יש עוד מישהו שפתוח לו COPILOT בנטפרי?
אפשר קישור לזה כי אני לא מצליחה לפתוח את זה

• הוסף לסימניות
לא בטוחה שאת צודקת.
אבל אפשר לעשות סקר אצל מתכנתים מנוסים יותר ממני וממך.
בכתיבת קוד לדעתי הוא הרבה יותר כותב נכון, אולי תלוי איך מנסחים את הפרומפט.
אני עובדת בתכנות עם AI, לא פרויקטים ללימודים אלא ללקוחות.
כשניסיתי לבנות ללקוחה תוכנה פשוטה בפייתון עם קלאוד- לקח לי שנות....
GPT מבין עניין :)

• הוסף לסימניות
ואגב, אני בקשר עם מתכנתים שעובדים גם כן עם AI, כולם עובדים עם GPT...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה