איזה SSD מומלץ? ועוד שאלה...

• הוסף לסימניות
איך אני יכול לדעת את הטמפרטורה המדוייקת או את הסל"דים של המאוורר,
בזמן שהמעבד ב100% (בתהליך רינדור למשל), ומהי המהירות המקסימאלית?
(ואל תשכחו את השאלה בכותרת)

תודה :)

• הוסף לסימניות
חבל שלא מספרת את השאלות, בנוגע לssd כמה תקציב יש לך? כמה נפח אתה רוצה? והאם זה הדיסק היחיד במחשב?

• הוסף לסימניות
יש תוכנה בשם Speed fan שדרכה ניתן למדוד את המהירות והטמפרטורה של המאווררים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shlomi5263;1728320:
יש תוכנה בשם Speed fan שדרכה ניתן למדוד את המהירות והטמפרטורה של המאווררים

יש לי אותה, היא אמינה? היא מראה לי מהירות שיא של 2600, וארבע ליבות מתוך
השמונה שנעים בן 85 ל95 מעלות... הגיוני???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1728297:
חבל שלא מספרת את השאלות, בנוגע לssd כמה תקציב יש לך? כמה נפח אתה רוצה? והאם זה הדיסק היחיד במחשב?
פעם היה לי 60, היה קטן מדי, נראה לי 128 זה גבולי, אולי 256?

• הוסף לסימניות
נשמע קצת חם... אבל יכול להיות. תנסה לבדוק עם עוד תוכנה.

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק שהמערכת קירור על המעבד יושבת עליו כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shlomi5263;1728336:
צריך לבדוק שהמערכת קירור על המעבד יושבת עליו כמו שצריך.

אתמול בלילה הרכבנו (אני הייתי עם הטכנאי) כולל משחה חדשה ומאוורר עצבני עם קירור מים של זלמן.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהמערכת קרור לא יושבת כמו שצריך. תבדוק שהיא צמודה למעבד עד הסוף. ומהודקת היטב בלי לרקוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה