כללי איזון אנכי באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה באינדיזיין:

פעמים רבות כשאני רוצה לשרשר בשרשור אוטומטי טקסט, שיהיה מיושר בתיבות באיזון אנכי (מתיחת הטקסט על כל גובה התיבה), אע"פ שהתיבה הראשונה מוגדרת כך, וכן גם תיבות המסטר והתיבה שאליה אני משרשרת - התיבות בכל העמודים הבאים משתנות ליישור עליון.
ניסיתי גם בלי תיבה במסטר ובלי תיבה בעמוד שאני משרשרת אליו.

אני מנסה לשרשר שוב ושוב, ובסוף זה מסתדר. אין לי מושג איך.
אבל הפעם זה לא מסתדר.

למי פתרונים?

• הוסף לסימניות
תנסי לעמוד מחוץ לתיבות טקסט כל שהן, ולבחור על ריק בשרשור אנכי, כך שזה יהפוך להיות ברירת המחדל של הקובץ, ואח"כ להזרים את הטקסט.

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות, איפה מגדירים את זה בתפריטים, ולא בסרגל?
תמיד אני מגדירה בסרגל, אך בלי בחירת תיבה זה לא נמצא, ואין לי מושג איפה למצוא את זה.

• הוסף לסימניות
עוד פעם זה שולח פעמיים?:(

• הוסף לסימניות
בתפריט Layout
margins and columns

• הוסף לסימניות
איפה?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 71.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
סליחה, סליחה, חשבתי שזה לשאלה המקבילה שעניתי, על גבולות...

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 48.8 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
האם כשאת משרשרת הוא משרשר לתיבה של המאסטר או פותח תיבה חדשה?
כי אם נפתחת תיבה חדשה יש לה הגדרות שונות.

• הוסף לסימניות
שמים, זה הצמדה לגריד, לא איזון אנכי.

ישראלה, ניסיתי בכל האופנים. עכשיו ניסיתי שוב, וזה הסתדר. לא יודעת להסביר איך.

בעיה מוזרה, שתמיד קורית לי, מעצבנת מאוד ובסוף מסתדרת...

בכל אופן תודה!

• הוסף לסימניות
שמים, זה הצמדה לגריד, לא איזון אנכי.

ישראלה, ניסיתי בכל האופנים. עכשיו ניסיתי שוב, וזה הסתדר. לא יודעת להסביר איך.

בעיה מוזרה, שתמיד קורית לי, מעצבנת מאוד ובסוף מסתדרת...

בכל אופן תודה!

• הוסף לסימניות
ישראלה, לכן אמרתי להגדיר על ריק, מעכשיו כל תיבה שתיווצר תהיה בהגדרות החדשות

• הוסף לסימניות
כן, אבל איפה מגדירים את זה?
אולי בהעדפות?

• הוסף לסימניות
קונטרול + B
למטה, ורטיקל ג'סטיפיקיישן... (כך כותבים???)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה