עזרה איזון טורין באינדיזיין

• הוסף לסימניות
משום מה הגדרתי JUSTIFY בשני טורים, והטורים למעלה לא מאוזנים.... (מצורפת תמונה)

מישהו יודע למה??
‏‏לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
כי יש תו בשורה בעמודה הימנית, בפונט אחר, שהגובה בסיס שלו שונה (תלוי בהגדרות פירסט בייסליין של התיבה לאבחון מדויק)

• הוסף לסימניות
יש דרך לאזן את זה?

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
חבל, תעמד בתג, יש סקריפט מיוחד בשביל זה, וכן סקריפט מיוחד להעתק הדבק, וסקריפט מיוחד לחיפושים והחלפות, ועוד 150 אלף סקריפטים למשימות מסוג זה...
יאללה תקפו אותי!

• הוסף לסימניות
חבל, תעמד בתג, יש סקריפט מיוחד בשביל זה, וכן סקריפט מיוחד להעתק הדבק, וסקריפט מיוחד לחיפושים והחלפות, ועוד 150 אלף סקריפטים למשימות מסוג זה...
יאללה תקפו אותי!
לא הבנתי מה אתה מתכוון ולאן אתה חותר. אבל באמת למי שיש תג, אז לעשות עימוד של 2 טורים באינדיזיין זו שטות. זה כמו לנסוע בסוס ועגלה במקום ברכב.

• הוסף לסימניות
הכל שפיט.
סתם רציתי לעורר מדנים...

• הוסף לסימניות
במקרה ואתה מכיר ומעמד בתוכנת תג, רק סוחב איתך איזה מרמור עמוק עליה מאיזה משהו שהיא עשתה לך,
חבל שאתה סתם מוציא עליה לעז.

אך במקרה ואתה מדבר מחוסר ההכרות שלך איתה,
ושמעת ממי שמעמד בה שהיא.... והיא.... וגם....
במצב כזה אני ממש ממליץ לך ללמוד את תוכנת תג,
הגאונות שם פשוט מופלאה....!

נכון שהיא מורכבת וצריך להבין אותה,
אבל ברגע שאתה שולט בה, אין לה אח ורע ושום דבר לא מצליח לעמוד בפני התוכנה האדירה הזו....

אבל איך אני אגיד לך,
להסביר לך את העונג הגדול שיש בתג, זה כמו להסביר ל... את העונג הגדול שיש בלימוד תורה,

טעמו וראו כי תג!

• הוסף לסימניות
עימדתי ואני עדיין מעמד לדאבוני בתג.
בינתיים אין באינדי' את סקריפט אדון הכל, חבר, ועוד כמה.
אני עובד על ספר עם כעין פירוש לכוונת הלב ששם חייב אדון הכל.
הנוחות בתוכנה זוועת עולם, מכל הבחינות...
נחכה לידידנו הגאון @מענדי מ עם עוד חידושים שע"ה יחליפו את תג.
בקשר למהירות התוכנה - כנראה שבעידכון האחרון, אדובי די פתרו את זה. עוד לא ניסיתי.

• הוסף לסימניות
הסיפוק של מעמד בתג, הוא סיפוק היצירה,
תראו איך הקודים הקטנים שיצרתי מנתווים את כל הטקסט למקומו המדוייק !

סיפוק של יוצר ומתכנת

• הוסף לסימניות
עימדתי ואני עדיין מעמד לדאבוני בתג.
בינתיים אין באינדי' את סקריפט אדון הכל, חבר, ועוד כמה.

אתה מכיר ומעמד בתוכנת תג, רק סוחב איתך איזה מרמור עמוק עליה מאיזה משהו שהיא עשתה לך,
חבל שאתה סתם מוציא עליה לעז.

נכון שהיא מורכבת וצריך להבין אותה,
אבל ברגע שאתה שולט בה, אין לה אח ורע ושום דבר לא מצליח לעמוד בפני התוכנה האדירה הזו....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אני בטוח שזה דבר ראשון שחייב מענה לכל מי שעימד ספר עם 2 טורים באינדיזיין ואני בטוח שיש סקריפט מושלם לזה מישהו יכול לכוון אותי איך עושים יישור TOP בכל התיבות טקסט של סיום פרק עם איזון טורים מדויק וחי גם אחרי שינוים בעימוד.
כלומר יש 2 בעיות באינדיזיין שבתג זה פשוט חלום וקל מאד:
א) איזון טורים מדויק אפילו אם יש בטור אחד 4 פסקאות ובטור השני 1 שייסתמו בשווה בדיוק.
ב) אחרי שהגדרתי במאסטרים יישור Justify וBalance Columns איך אני עושה שרק איפה שהטקסט נגמר באמצע העמוד דהיינו סוף פרק/סימן/ מאמר התיבות טקסט שם יעברו ליישור TOP [כדי שהמרווח בין השורות יהיה טבעי לפי הגדרות הגוף של המסמך].

עכשיו כמובן לפני שאני פותח אשכול אני בודק ומחפש איפה דיברו על זה לפניי, אכן מצאתי מקום אחד
https://www.prog.co.il/threads/עמוד-קצר-בסוף-פרק-ביישור-מלא-עם-הערות-שוליים-באינדיזיין.1055920/

שם הוא הכין סקריפט מאד יצירתי שמחפש כל עמוד קצר בסוף פרק ומצמצם את התיבה כך שהיישור לא ימתח את הטקסט עד למטה. מזהה עמודים לא מלאים בסוף פרק ומצמצם את התיבת טקסט לפי גודל הטקסט הסקריפט מזהה עמודים ריקים מחליף את התיבה להצמדה לקצה עליון TOP מקטין את התיבה לגודל הטקסט, ואח"כ שוב מחזיר לjustify.

הורדתי אותו והפעלתי אותו לכאורה יצא יפה מאד הבעיה מתחילה שא"א לשנות כלום אחרי שמפעילים את הסקריפט הזה כי אם אתה עושה שינוי הכי קטן אפילו מוחק end of paragraph אחד כל הסקריפט הלך לפח כי הוא סידר את כל התיבות טקסט במסמך לפי מה שהיה בזמנו וזה לא משתנה בצורה חייה לפי השינויים שאתה עושה אח"כ. דהיינו שא"א לשנות כלום אח"כ כי התיבות טקסט הוקטנו בהתאם למה שהיה.

בקיצור אני מחפש סקריפט חיי ונושם כמו גרפ סטייל שעושה את זה מישהו היה חייב להמציא סקריפט כזה זה חובה לעימוד 2 טורים
מישהו יכול להביא לי קישור לדבר כזה?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה