גם לי זה תקולהאם אי מי מהפורום הנכבד הצליח להכנס לאזור האישי של ביטוח לאומי ביומיים האחרונים?
מראה לי
צפה בקובץ המצורף 1412956
בדקתי עכשיו וגם לא הצלחתי להיכנסהאם אי מי מהפורום הנכבד הצליח להכנס לאזור האישי של ביטוח לאומי ביומיים האחרונים?
מראה לי
צפה בקובץ המצורף 1412956
לא נראה לי כי נכנסתי מכל מיני סינונים ולא עבד (כמובן ניקיתי עוגיות וכו)יכול להיות קשור לסינון?
אף אחד לא נתן קישורלא קשור לסינון. הכל עובד חלק. הקישור שנתתם לא עובד, לעומת זאת כשנכנסים רגיל, הכל עובד.
הכל עובד. אתה גם רוצה קישור לאיזור האישי שלי?!לאזור האישי זה לא עובד
נראה לי מוזר שאצלך הכל חלק,נראה לי מוזר. אצלי הכל חלק. תנסו https://www.btl.gov.il/
זה לקשקש על יותר מדי פרטים אישיים. אני עומד על כך שנכנסתי בדקות האחרונות 5 פעמים בעקבות האשכול הזה, אצלי זה עובד.נראה לי מוזר שאצלך הכל חלק,
אולי תעשה לנו צילום מסך?
כנ"להאם אי מי מהפורום הנכבד הצליח להכנס לאזור האישי של ביטוח לאומי ביומיים האחרונים?
מראה לי
צפה בקובץ המצורף 1412956
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים