עוגה מדוייקת ויפיפיה!!
מותקהתלהבה קשות מהסוכריות![]()
איזה מדויק!
העוגה הכי קלה שאי פעם הכנתיאיזה מדויק!
אסטטי בטרוף!
מוכשרת!!!!!
עריכה: יכולה לשתף אותנו בתהליך?
אפשר קישור?המתכון הוא עוגה בחושה מהאתר של אוסם
את יודעת מה הקוטר?2 תבניות אלומיניום עגולות
איזה סוג צנטר להשתמש?זילופים גדולים ורחבים
זה נראה כ"כ טוב הייתי בטוחה שזה פנינים כאלה של קונדטוריות מקצועיות.ובין הזילופים תקעתי עדש
1- עוגה@מולטיגרפיה תודה רבה על התשובה המפורטת.
ממש גרמת לי חשק להכין את העוגה
אפשר קישור?
את יודעת מה הקוטר?
איזה סוג צנטר להשתמש?
זה נראה כ"כ טוב הייתי בטוחה שזה פנינים כאלה של קונדטוריות מקצועיות.
איזה עדשים זה?
סליחה על כל השאלות...
את מדברת אלי?עוגה מטריפה!
הכנתי אותה לפני כמה שבועות לעיתון אביבים
יצאה מהממם!
תיכננתי לשים אותה בניוז הבא, הרסת את ההפתעה, נחפש אטרקציה אחרת חחח
מעניין לראות את מה שעשיתהכנתי אותה לפני כמה שבועות לעיתון אביבים
אין על המתכונים שלך!
מעלה "קרופ" מהתמונה שתראו את הרעיון...מעניין לראות את מה שעשית
ו -צר לי לגבי האטרקציה .....
אין כמותך אפרת!! מדהימה!
תודה!אין כמותך אפרת!! מדהימה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים