איזו חברת אחסון מומלצת?

• הוסף לסימניות
האתר שלי בחסרת אחסון של סייטגראונד
המנוי שלי עומד להגמר והם רוצים מחיר מפולפל
אני רוצה לעבור חברה
אשמח לקבל המלצות
האם עדיף חברה בארץ ולא בחו"ל?

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצה על ואנגוס או יופרס, חברות מעולות עם תמיכה מדהימה מנסיון.
לינקים:
יותר זול- ואנגוס: https://my.vangus.co.il/aff.php?aff=148&page=web-hosting
קופון הנחה: discount10

יופרס: https://www.upress.co.il?gaa=140
קופון הנחה: UP05RER

אם תכנסו דרך הלינקים האלה תקבלו הנחה (גם אני יקבל עמלה קטנה)

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצה על ואנגוס או יופרס, חברות מעולות עם תמיכה מדהימה מנסיון.
לינקים:
יותר זול- ואנגוס: https://my.vangus.co.il/aff.php?aff=148&page=web-hosting
קופון הנחה: discount10

יופרס: https://www.upress.co.il?gaa=140
קופון הנחה: UP05RER

אם תכנסו דרך הלינקים האלה תקבלו הנחה (גם אני יקבל עמלה קטנה)
מה זה אומר הקופון הנחה?
את יודעת כמה זה מוריד לי מהמחיר?

• הוסף לסימניות
@מרקר אם האתר שלך וורדפרס אז תוכלו למשוך אותו לבד דרך lowchost יש להם תוסף מיוחד להעברת האתר.
ובכל מקרה מעבירים את האתר בחינם על ידי צוות שלהם.
מבחינת מחיר נראה לי הכי זול לאירוח בארץ לממשק הכולל c penl.

• הוסף לסימניות
ואנגוס- הקופון הנחה נותן 10% הנחה
יופרס- אם אני זוכרת נכון 5% הנחה

• הוסף לסימניות
@מרקר אם האתר שלך וורדפרס אז תוכלו למשוך אותו לבד דרך lowchost יש להם תוסף מיוחד להעברת האתר.
ובכל מקרה מעבירים את האתר בחינם על ידי צוות שלהם.
מבחינת מחיר נראה לי הכי זול לאירוח בארץ לממשק הכולל c penl.

האתר שלי בוורדפרס
למה זה כל כך זול?

• הוסף לסימניות
אני חושב שכל האופציות דלעיל יהיו יקרות יותר מבסייטגראונד,
מה שאת עושה זה לקנות חבילה חדשה במחיר מבצע(והפעם אם את רוצה אפשר מראש לשלוש שנים במחיר המבצע), ואז מעבירה את האתר לחבילה החדשה, ומבטלת את הישנה (כלומר לא מחדשת אותה),
אם את רוצה אני יעזור לך בזה.

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו מעליי מומלץ לרכוש אחסון ל-3 שנים. יש לך בעמוד הבא טיפים לרכישת אחסון בצורה נכונה ואחסונים מומלצים, תנסה לבדוק את האופציות ולראות מחירים:

https://www.yydevelopment.co.il/מדריכים-ומאמרים/מדריך-העלאת-אתר-לאינטרנט/

כרגע ב-Fastcomet יש מבצע של 70% (תרכוש את השרת הגרמני). בנוסף Black Friday מתקרב ואני אפרסם מאמר באתר עם מבצעים של רוב האחסונים השווים אז אולי כדאי לחכות. למרות שהמבצע של Fastcomet שווה מאוד.

• הוסף לסימניות
זה כבר ממש לא מעלה, (סייטגראונד עברו לניהול אחר וזה מדהים)
מה זה ניהול אחר? יש שם pipe?

אני בכל אופן כנראה לא יוותר על ניהול cPanel בכל מקרה שהוא.

@מרקר אם את רוצה קצת מידע כנס לאתר שלהם ותראה מחירים כמה זה יעלה לך אם תתקיןם לבד על השרת הפרטי כבר יקר יותר מכל התוכנית. https://www.cpanel.net/

• הוסף לסימניות
גם אני באותה דילמה עם סייטגראונד. עוד יומיים נגמר לי האחסון. @מרקר מה עשית בסוף?
למישהו יש סיכום איפה הכי זול?

פרסמו אשכול בנושא לפני כמה ימים שאא"ר ומחקו אותו, מישהו שם כתב שאפשר דרכו לחדש במחיר של חבילה חדשה דרכו, אבל אין לימושג כרגע מי זה.

יש מישהו שאפשר דרכו להרשם שוב בסייטגראונד במחיר הראשוני? שנה שעברה שילמתי 50 דולר לשנה.

בנוסף - פתחתי על השרת תיבת מייל ממנה מושך חשבון ג'ימייל הודעות, תודה ל @YYDevelop על ההדרכה המצוינת! . כמה מסובך יהיה לי לנייד את האתר בגלל זה? או שעדיף להשאר בסיטטגראונד?

אודה לכם על תשובה מהירה!!!

• הוסף לסימניות
גם אני באותה דילמה עם סייטגראונד. עוד יומיים נגמר לי האחסון. @מרקר מה עשית בסוף?

פרסמו אשכול בנושא לפני כמה ימים שאא"ר ומחקו אותו, מישהו שם כתב שאפשר דרכו לחדש במחיר של חבילה חדשה דרכו, אבל אין לימושג כרגע מי זה.

יש מישהו שאפשר דרכו להרשם שוב בסייטגראונד במחיר הראשוני? שנה שעברה שילמתי 50 דולר לשנה.

בנוסף - פתחתי על השרת תיבת מייל ממנה מושך חשבון ג'ימייל הודעות, תודה ל @YYDevelop על ההדרכה המצוינת! . כמה מסובך יהיה לי לנייד את האתר בגלל זה? או שעדיף להשאר בסיטטגראונד?

קניתי בבלוהוסט ל3 שנים
עלה לי 106 דולר

• הוסף לסימניות
רק קניתי ולא הצלחתי עדיין להעביר
עשיתי גיבוי
אולי מישהו יוכל להסביר לי איך אני מעבירה מאחסון אחד לשני?

• הוסף לסימניות

ניתן לקנות חבילה חדשה בסטיגראונד במחיר הראשוני ולהעביר את האתר לשם,(העברה לסטיגראונד היא פשוטה כי יש להם תוסף שעושה זאת) אבל אולי כדאי לחכות עד במבצעים זה עוד שבוע,

אם כל ההודעות עוברות למייל שלך ולא נמצאות באחסון אז מה הבעיה שלך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה