סינונים איזו חסימה מומלצת?

• הוסף לסימניות
שואלת בשביל חברה שרוצה לשים חסימה בפלאפון.
היא רוצה שיהיה לה:
* וואטסאפ + סטטוסים
*מייל + צאט
*אתרי קניות פתוחים (שיין, נקסט, עליאקספרס...)
*וויז
שהדברים הנ"ל יהיו פתוחים לגמרי בלי שיתקע או שיחסמו חלק דברים...
ואם יש אופציה לחסום אפשרות של סרטים וסרטונים.

• הוסף לסימניות
איך זה עובד?
היא הולכת לחנות פלאפונים ואומרת להם איזו חסימה היא רוצה
והם עושים לה את זה?

• הוסף לסימניות
כתבתי פתרון, אבל אני עורך וחוזר בי כי גם אם מדובר במישהי מתחזקת שרוצה להכשיר את הפלאפון קצת, אני לא בטוח שמותר לעזור לה עם זה, צריך לשאול רב.
אולי תשדלי אותה להשתמש בפלאפון כשר, לפי מה שהיא מבקשת לפתוח זה לא נשמע שהיא צריכה את הפלאפון בשביל העבודה או משהו כזה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
את לא יוצאת מהבית
מתקשרים לנטספארק
הם שולחים קישור
מקבלים שם משתמש וסיסמא
ואז מי שיודע את הסיסמא מקבל שליטה מלאה על הטלפון
ויכול להגדיר בדיוק מה יהיה פתוח ומה לא

• הוסף לסימניות
כתבתי פתרון, אבל אני עורך וחוזר בי כי גם אם מדובר במישהי מתחזקת שרוצה להכשיר את הפלאפון קצת, אני לא בטוח שמותר לעזור לה עם זה, צריך לשאול רב.
אולי תשדלי אותה להשתמש בפלאפון כשר, לפי מה שהיא מבקשת לפתוח זה לא נשמע שהיא צריכה את הפלאפון בשביל העבודה או משהו כזה.
לא משדלת אותה שום דבר
עצם זה שהיא רוצה לסנן זה משהו גדול מבחינתי
והיא לא תשתמש בפלאפון כשר בשום אופן
(בשלב זה בכל אופן)
ונכון, זה הפלאפון שלה בלי שום קשר לעבודה או משהו כזה.
ביקשתי חסימה מתאימה בלי הכוונות ועצות לדברים אחרים.

• הוסף לסימניות
דרך אגב
למי שיש את הסיסמא
יכול להגדיר גם דרך המחשב
לא צריך סמארטפון בשביל זה
ובלחיצת כפתור מהמחשב זה פותח/סוגר את האפליקציות

• הוסף לסימניות
ביקשתי חסימה מתאימה בלי הכוונות ועצות לדברים אחרים.
זה טוב מאוד שהיא רוצה להתחזק, אבל תשאלי רב אם לך מותר לעזור לך למצוא סינון שמכיל דברים שגדולי הדור אסרו, בשבילה זה חיזוק, אבל אם זה "אסור בעצם", אז זה כמו לעזור למישהו לא לעבור על איסור דאורייתא על ידי זה שעוזרים לו לעבור "רק" איסור דרבנן.
בכל מקרה זאת שאלה לרב. (גם בשבילי אם אני מעוניין לעזור)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה