כללי איזו כריכה עדיפה

• הוסף לסימניות
איזו כריכה מרתקת יותר-מיועד לבני נוער ספר מתח
עדיין לא מלוטש

קבצים מצורפים

• מסתחבל 5copy.jpg
    1.4 MB · צפיות: 14
  • מסתחבל4.jpg
    1.5 MB · צפיות: 13
  • מסתחבל6.jpg
    1.4 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לדעתי העיינים מאד מפחדיות, השלישי רביעי בטוח לא!

• הוסף לסימניות
מאד מפחיד ומאיים. אם זו התחושה שאת רוצה להעביר לכי על השלישי אך שהתמונה תהיה חדה ואיכותית יותר בצורה כזו חבל, זה מדי מטושטש.
לגבי השם של הספר תשני את הצבע זה לא מתאים הגוון הזורח.

• הוסף לסימניות
הצהוב הזורח הזה לא עושה פה טוב.
ובראשון ובשני הקנה של הטנק נכנס לו בדיוק בגרון... זה קצת מציק.
בס"ה כיוון טוב.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הצהוב הזורח הזה לא עושה פה טוב.
ובראשון ובשני הקנה של הטנק נכנס לו בדיוק בגרון... זה קצת מציק.
בס"ה כיוון טוב.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
את האמת , במבט ראשון זה נראה ספר ערבי, קצת מרתיע הייתי אומרת.
אם כבר, השלישי ממש לא, אולי הראשון אבל כמו שאמרו קומי- לא בצבע הזרחני.

• הוסף לסימניות
זה נראה יותר תעמולה פרו פלשתינאית מאשר ספר מתח.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, לא הייתי נותנת לבני הנעורים שלי לקרוא בו.

• הוסף לסימניות
לדידי, אם זה אהרן גרנות, אני קונה את הספר. מה שלא יהי' צורת הכריכה.

• הוסף לסימניות
כדאי להמחיש את הרעיון של המחבל באמצעי עקיף כלשהו, רק לא תמונה של מחבל בתקריב... (חוץ מזה שהתמונה מפוקסלת נורא.)

• הוסף לסימניות
באותו ענין

הצבע הצהוב הוא הצבע של חיזבאללה לכן השתמשתי בו התמונה היא עדין הלינק אני מחכה שתגיע תמונת מקור
הספר צריך לתת תחושת אקשן לבני נוער ולא לבנות נוער
האם זה באמת כ"כ מפחיד גם בנים??

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי מכניס ספר כזה הביתה. זה יכול לגרום לילדים קטנים שרואים את הספר (לא קוראים) לפחדים וכו'

• הוסף לסימניות
כללית הכריכה משדרת פחד מתח, והשם המסקרן.
הראשונה נראית לי הכי טובה, למרות שהטלית פחות מודגשת כמו שבשניה.
בשלישית המחבל נכנס ישר לתוך הגרון- מוגזם.
הבנים שלי היו משתגעים לקרוא כזה דבר, אבל אני מקווה שלא ייתקלו בספר. (למה? מכאן הכוונה לדיון ב"פורום כותבות"...)

• הוסף לסימניות
נראה ספר שתורגם מערבית

• הוסף לסימניות
מכיון שהשם של הספר מספיק מפחיד הורים רבים וספריות בית ספר רבות לא יקנו כזה ספר הביתה.
לפי דעתי ללכת על כיוון שהמחבל הזה קטן ויש עוד רעיון בספר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה