כללי איזו מודעה יותר מוצלחת

• הוסף לסימניות
תנו תגובה
קבלו :)

קבצים מצורפים

• אביב.jpg
    KB 157.4 · צפיות: 11
  • אביב1.jpg
    KB 131.9 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
הפונטים חינמיים וזה בולט ופשוט לא מכובד...

הכיוון יפה העליון הרבה יותר מוצלח מבחינת ויז'אול
הטיפוגרפיה והקומפוזיציה חייבות סידור מיידי

• הוסף לסימניות
אם הפרחים בגלל "קטפנו" אז לראשון יש יותר אפקט

ככה שתיהם יפים אני הייתי מחליף פונט למשהו יותר רשמי זה נראה יותר שכונתי

• הוסף לסימניות
את הפונט של הכותרת להחליף הוא לא מתאים למסר והוא צריך להיות קצת קריא יותר שימי לב שהמרכאות הן חכמות וצריך להחליף אותן לתקניות

לדעתי מה שיוסיף וישדרג יהיה רקע יפה חסר עדיין חיבור בין כל החלקים רקע יכול לעשות מצוין את העבודה!

• הוסף לסימניות
הרקע עובד מצוין
עדיין צריך עיבוד בטיפוגרפיה את הכותרת תדגישי ותחברי יותר לבודי טקסט ותחליפי פונט הוא לא מתאים נטוי לא טוב כאן
את הבודי ואת הכותרות של הבודי את חייבת להקטין קצת זה לא חייב להיות כזה גדול תצמצמי יותר רווחים בין השורת
ונראה לי שצריך להדגיש את ומעל הכל... אולי במודגש
את "בברכת קיץ בריא "תורידי לשורה מתחת לשאר הטקסט זה לא יפה שזה באותה שורה עם ה "שירות אמין ואישי"
לטעמי תעלי קצת את המשפך למעלה קצת ואת "בברכת קיץ בריא" תשימי תחתיו

ועוד משהו הייתי מוסיפה צבע כחול אולי בפונט שיתקשר עם הלוגו ויחזק אותו בינתיים הוא עומד מבויש בצד ואין שום קשר אליו במודעה

• הוסף לסימניות
עיצוב חביב, ברגע ראשון לא הבנתי מה קורה כאן הייתי בטוחה שזה שירות פרחים דרך הטלפון....
תזהרי לא לספס כאן את המטרה!!

• הוסף לסימניות
לאחר שינוי?

קבצים מצורפים

• אביב.jpg
    KB 160 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
המודעה מאד יפה, אבל לא לענייננו..
הפונט הכללי גם לא מתאים.
בהצלחה רבה בהמשך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה