איזו מצלמה מקצועית מומלצת?

• הוסף לסימניות
איזו מצלמה מקצועית מומלצת בתקציב של עד 7000 ש"ח כולל עדשה?

• הוסף לסימניות
תלוי בייעוד ובהשקעה העתידית ...
אם זה התקציב לטווח ארוך, כדאי להשקיע בעדשה או עדשות טובות ולהתפשר על גוף קרופ כמו ניקון D7200 (אם ניקון זו הבחירה)
אם זה תקציב זמני ובעתיד יתכן שידרוג, כדאי ללכת על בסיס/גוף טוב יותר כמו D610 ועדשת פריים ובהמשך לשדרג ולהוסיף עדשות ...
בכל מקרה תלוי בצורך, גם בגופים וגם בעדשות
צילום סטודיו לא מצריך יכולות איזו, לעומת זאת פיקסלים כן יהוו פלוס
לעומת זאת צילום בחוץ יצריך הפרדה ויכולות איזו, ופיקסלים מרובים יכולים להיות מינוס ...
תלוי בצורך.
מקצועית מומלצת לסטודיו לא תהיה מומלצת לאירועים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1735006:
אם זה התקציב לטווח ארוך, כדאי להשקיע בעדשה או עדשות טובות ולהתפשר על גוף קרופ כמו ניקון D7200 (אם ניקון זו הבחירה)
אם זה תקציב זמני ובעתיד יתכן שידרוג, כדאי ללכת על בסיס/גוף טוב יותר כמו D610 ועדשת פריים ובהמשך לשדרג ולהוסיף עדשות ...
לעומת זאת צילום בחוץ יצריך הפרדה ויכולות איזו, ופיקסלים מרובים יכולים להיות מינוס ...
תלוי בצורך.
מסכים עם כל מילה.
צריך הגדרה ברורה מה הייעוד....

• הוסף לסימניות
היעד בעיקר צילומי חוץ ותיעוד אירועים.

• הוסף לסימניות
בצילום אירועים צריך גוף חזק עם יכולות איזו, מעבד ומנוע ...
בתקציב הזה יהיה קשה להכניס גוף איכותי + עדשה תואמת
שוב, תלוי בתקציב עתידי ...

D610 + עדשה 24-120 F/4 יד שניה, יכנסו לתקציב.

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
לא התכוונתי צילום אירועים כמו חתונות וכו.
במחשבה שניה, היעד המרכזי הוא: צילומי חוץ.
אשמח לשמוע גם מה לגבי קנון.
תודה על התשובה המפורטת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;1735060:
תודה רבה.
לא התכוונתי צילום אירועים כמו חתונות וכו.
במחשבה שניה, היעד המרכזי הוא: צילומי חוץ.
אשמח לשמוע גם מה לגבי קנון.
תודה על התשובה המפורטת.

גם בצילומי חוץ יש עדיפות לפ"פ עם יכולות איזו, הפרדה טובה ...
המקבילה בקנון זו ה-6D
אם התקציב יגדל בהמשך (בעזר"ה) יתאפשר להוסיף עדשה עבור הגוף האיכותי יותר ...
אפשר להתחיל עם ה-6D + עדשה 85 1.8 שנכנסים בתקציב ובעתיד להוסיף עדשות לפי הצורך וסגנון הצילום ...
בחוץ אפשר לצלם עם כל טווח, בסיור אני מצלם מ-14 מ"מ עד 200, תלוי באופי הצילום והמצולם.

• הוסף לסימניות
תודה.
אשמח לשמוע המלצות נוספות כשהמיקוד הוא צילומי חוץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1735065:
גם בצילומי חוץ יש עדיפות לפ"פ עם יכולות איזו, הפרדה טובה ...
המקבילה בקנון זו ה-6D
אם התקציב יגדל בהמשך (בעזר"ה) יתאפשר להוסיף עדשה עבור הגוף האיכותי יותר ...
אפשר להתחיל עם ה-6D + עדשה 85 1.8 שנכנסים בתקציב ובעתיד להוסיף עדשות לפי הצורך וסגנון הצילום ...
בחוץ אפשר לצלם עם כל טווח, בסיור אני מצלם מ-14 מ"מ עד 200, תלוי באופי הצילום והמצולם.

מצטרף לדוד בנוגע לקנון 6D.
לא ברור לי ההערנ האחרונה בקשר לזוית הצילום 14מ"מ עד 200מ"מ. הכוונה כנראה לעדשת זום. הייתי ממליץ על צרוף זה ולאחר מכן שיפור הציוד ככל שמפתחים את כיוון הצילום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1735006:

תלוי בצורך.

למה כשצריך יכולות הפרדה ואיזו פיקסלים מרובים הם מינוס ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י aynoah;1735865:
מצטרף לדוד בנוגע לקנון 6D.
לא ברור לי ההערנ האחרונה בקשר לזוית הצילום 14מ"מ עד 200מ"מ. הכוונה כנראה לעדשת זום. הייתי ממליץ על צרוף זה ולאחר מכן שיפור הציוד ככל שמפתחים את כיוון הצילום.
הכוונה היא שעדשת 85 היא זמנית, היא טווח ממוצע על FF. ולדוגמא אישית אני משתמש בחוץ במגוון עדשות בטווחים שבין הסופר רחבה לסופר טלה. (14 - 24-70 - 70-200)

נכתב ע"י ליאור מ;1736093:
למה כשצריך יכולות הפרדה ואיזו פיקסלים מרובים הם מינוס ?
פיקסלים מרובים הם מינוס ליכולת האיזו
יכולות האיזו טובות יותר בחיישן מלא בגלל גודל הפיקסל
ככל שישנם יותר פקסלים על החיישן, כל פיקסל קטן יותר
המצלמה החדשה של קנון עם 51 מ"פ לא תתאים לצילום אירועים, יותר מידי פיקסלים יתנו תוצאה רועשת באיזו גבוה
אני מצלם עם D700 800 810. בצילום לילה ה700 עם 12 מ"פ תתן תוצאה נקיה יותר משתי מפלצות הפיקסלים. היום אני מעדיף את ה810 בגלל איכות הרעש, גם אם יש רעש במעבדים החדשים הוא עם מרקם חלק יותר. ביחס ל800, ה700 טובה יותר

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
אתמול קניתי מצלמה חדשה- D7200 ועדשה 18-250.
הועלתם בתגובותיכם.

• הוסף לסימניות
עבדת קשה היום ;)
לילה טוב:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה