נכתב ע"י רבקי פרידמן;993430:לצילומי nb הרבה פעמים יוצא לי להשתמש בעדשת 50 מ"מ שהזכירו פה.
במיוחד אם אני מצלמת בתאורת יום (קורה לי כשאני מגיעה לבית של יולדת ויש תאורת חלון מעולה, אני מוותרת על פלאש)
עדשה מדהימה וזולה (400 ש"ח) היא לא תתאים לך לצילומי ילדים שרצים מפה לשם כי היא עדשה קבועה ויחסית צרה
היא כן תיהיה טובה למוצרים ופורטרטים למבוגרים
בהצלחה
גם בצילומי חוץ?נכתב ע"י חלב ודבש;993749:אני מצלמת ילדים עם ה50 בלבד
ומסתדרת מצוין
איפה מצאת את המחיר הזה כולל 18-135? את בטוחה?נכתב ע"י תשתית;993728:תודה רבה !!!
עזרתם מאוד.
אגב,
המצלמה הנ"ל מגיעה עם עדשת קיט לבחירה- (סה"כ 1000$)
18-135
או 18-55 ו 55-250
איזו מהם כדאי לקחת?
[וכתוספת בנפרד הבנתי שכדאי את ה50 ממ]
באמת איפה מצאת מחיר כזה?????????נכתב ע"י השקעה;993889:איפה מצאת את המחיר הזה כולל 18-135? את בטוחה?
אם כן אז קחי את זה בתור התחלה ובנפרד את ה 50 מ"מ
נכתב ע"י חלב ודבש;993749:אני מצלמת ילדים עם ה50 בלבד
ומסתדרת מצוין
והייתי מוותרת על הקיט אלא אם את רוצה את זה לחובבני
ארה"ב.נכתב ע"י השקעה;993889:איפה מצאת את המחיר הזה כולל 18-135? את בטוחה?
אם כן אז קחי את זה בתור התחלה ובנפרד את ה 50 מ"מ
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים