מידע שימושי איזו רפואה את מכירים לכסא פלסטיק שמשענתו נפרדה ממושבו?

• הוסף לסימניות
מצ''ב תמונה
הכסא הוא חלק מסט כסאות לכן חשוב לי לתקן
תודה

קבצים מצורפים

• IMG_20231116_183302.jpg
    IMG_20231116_183302.jpg
    KB 643.1 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
אדייק-
היות שזה משענת
ודרכם של אנשים- להישען---
אני מחפשת מוצר שיחבר את 2 החלקים לנצח

• הוסף לסימניות
אפשר לשים מקל מברזל שייכנס ברגליים של הכיסא ואז להשחיל את המשענת ואז לשים דבק בין המשענת למושב כי זה לא מציאותי שדבק יכול להחזיק דבר כזה, ועוד עם הכובד של הגב...
רפואה שלמה במהרה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני הדבקתי דבר כזה בעבר עם דבק אפוקסי, (הוא חומר פולימרי שמתקשה ואמור להפוך למקשה אחת עם הפרודוקט) החזיק לתקופת מה אבל מדי פעם נשבר בחזרה, בנפילה וכדו' עד שהתייאשתי....
אבל אני חושבת שזה הפתרון הכי מתאים שאפשר לנסות.

• הוסף לסימניות
אני הדבקתי דבר כזה בעבר עם דבק אפוקסי, (הוא חומר פולימרי שמתקשה ואמור להפוך למקשה אחת עם הפרודוקט) החזיק לתקופת מה אבל מדי פעם נשבר בחזרה, בנפילה וכדו' עד שהתייאשתי....
אבל אני חושבת שזה הפתרון הכי מתאים שאפשר לנסות.
אמה'הלה איזה פחד, מה זה ככה נשבר תוך כדי ישיבה??

• הוסף לסימניות
אמה'הלה איזה פחד, מה זה ככה נשבר תוך כדי ישיבה??
לא קרה תוך כדי ישיבה, ובמקרה שלי זה לא היה מלחיץ מהבחינה הזו כי המשענת נתמכה ע"י הרגליים האחוריות שעלו קצת יותר גבוה עד אמצע המשענת.

• הוסף לסימניות
דבק חזק ככל שיהיה לא יחזיק משקל של השענות הגב, זהו משקל יותר ממשקל הגוף, כי השריר מפעיל משקל נוסף.
מה שאני חושב שאפשר לעשות מה שכתב @paoawaear , ובנוסף לאחר שמכניסים ברזל [צינור בגודל תואם כדי שלא יהיה חיכוך] להדביק יפה את הכסא, והוא יהיה יותר חזק משאר הכסאות, כמו כן ניתן לחמם את הפלסטיק במקום החיבור וליצור חיבור מחדש שלא יראו שהיה כלל שבר באותו המקום.

• הוסף לסימניות
אפשר לשים מקל מברזל שייכנס ברגליים של הכיסא ואז להשחיל את המשענת ואז לשים דבק בין המשענת למושב כי זה לא מציאותי שדבק יכול להחזיק דבר כזה, ועוד עם הכובד של הגב...
בכללי אם שמים מוט ברזל כדאי שלא יהיה מסוג שמתעקם בקלות, וכן יהיה ברוחב של החור ולא פחות.
יכול להיות שכדאי מוט הברגה, כי זה יכול אולי להתאים, כיון שיש בכמה סוגי רוחב..
ואח"כ להדביק..
העיקר שיהיה רפואה שלמה
"אִם־יָק֞וּם וְהִתְהַלֵּ֥ךְ בַּח֛וּץ עַל־מִשְׁעַנְתּ֖וֹ... רַ֥ק שִׁבְתּ֛וֹ יִתֵּ֖ן וְרַפֹּ֥א יְרַפֵּֽא"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה