איזו תכנית לפלאפונים כשרים הכי זולה היום?

• הוסף לסימניות
מחפשת תכנית שעלותה החדשית מינימלית, גם אם המחיר לדקה יהיה גבוה.
אשמח לעזרתכם.
הציעו לי תכנית פלאפון ב60 שח או במירס 42 שח. וזה ממש ממש יקר!
מדובר בטלפון עבור ילדים שנועד רק לנסיעות ולשיחות קצרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריבק;789334:
מחפשת תכנית שעלותה החדשית מינימלית, גם אם המחיר לדקה יהיה גבוה.
אשמח לעזרתכם.
הציעו לי תכנית פלאפון ב60 שח או במירס 42 שח. וזה ממש ממש יקר!
מדובר בטלפון עבור ילדים שנועד רק לנסיעות ולשיחות קצרות.
כולל מכשיר?

• הוסף לסימניות
יש ברשותי מכשיר של פלאפון וסים. רק על התכנית הם רצו 60 שח

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לקנות ממישהו מסלול. אני קניתי ממישהו את המסלול של 2000 דקות וזה מצויין.

• הוסף לסימניות
באורנג יש תוכנית של 22 שח על התכנית שהיא:19 אגורות לכשרים ומשהו כמו 22 אגורות לנייחים

• הוסף לסימניות
אחנו עשינו ב-30 ש"ח עם 1000 דקות לכשרים ו-1000 לנייחים.
עשינו את זה דרך סוכן של סלקום אם תרצי אני ישלח את המספר שלו

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לקבל את המספר.

• הוסף לסימניות
אורנג' 22 בלי מכשיר- תוכנית דיברת שילמת (זה השם בחברה).
19 אגורות לדקת שיחה.

• הוסף לסימניות
תודה, עברתי לאורנג' כשר בעמדת שירות פשוטה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה