איזו תרופה לא היתה לכם בבית והייתם צריכים דחוף?

• הוסף לסימניות
נורופן/אדוויל/אקמול לילדים ומבוגרים.
משחת עינים- סינטומיצין
אנטיביוטיקה- מוקסיפן לילדים
רפאפן- למבוגרים
בריקלין לאינהלציה
אביזרי חבישה

• הוסף לסימניות
מששכי כאבים חזקים לכאב שיניים ועוד כמה סוגים חזקים,
יש לנו בשכונה וזה הציל אותי בלילה אחד לפני טיפול שיניים

• הוסף לסימניות
פניסטיל
מוקסיפן -כדורים ואבקה
אזניל - כדורים ואבקה
אקמול נורופן (בכל מצבי הצבירה)
טיפות עיניים
טיפות אוזניים

• הוסף לסימניות
טיפות פניסטיל - לאלרגיים זו הצלת נפשות ממש (בעיצומו של יום הפורים, כשהבית מלא בתלמידים, התפוצץ לנו הבקבוק מהרעד בידיים, בזמן התקף אלרגיה....)

• הוסף לסימניות
טלפסט - כדורים לאלרגיה
לרוב אין בבית או בגמחי"ם, ולפעמים מתחילה כזו אלרגיה שא"א לנשום

• הוסף לסימניות
כדורי זובירקס ומשחת זובירקס
הייתי אחרי לידה בביה"ח, כשקבלתי הרפס ענק ומכוער על הלחי, ביקשתי מהבוקר רופא עור שיתן לי מרשם שאוכל לרדת לסופר פארם ולקנות, ב12 בלילה הגיע רופא נשים, שחוץ מלצעוק עלי שאסור לי להחזיק את התינוק ואני מסכנת אותו, רשם מרשם לפי ההנחיות שלי, אבל הסופר פארם כבר היה סגור.
למזלי עזר מציון עוד היה פתוח, בעלי הלך אליהם והביא משם 5 כדורים ולקח מונית לבי"ח כדי להביא לי אותם

• הוסף לסימניות
משככי כאבים חזקים שיעילים גם למיגרנה [כמו איבופן]
חומרים לאינהלציה, מי מלח, ונטולין.

• הוסף לסימניות
כדורי זובירקס ומשחת זובירקס
הייתי אחרי לידה בביה"ח, כשקבלתי הרפס ענק ומכוער על הלחי, ביקשתי מהבוקר רופא עור שיתן לי מרשם שאוכל לרדת לסופר פארם ולקנות, ב12 בלילה הגיע רופא נשים, שחוץ מלצעוק עלי שאסור לי להחזיק את התינוק ואני מסכנת אותו, רשם מרשם לפי ההנחיות שלי, אבל הסופר פארם כבר היה סגור.
למזלי עזר מציון עוד היה פתוח, בעלי הלך אליהם והביא משם 5 כדורים ולקח מונית לבי"ח כדי להביא לי אותם
למשחה לא צריך מרשם.
בכל אופן בגמ"ח זה נחוץ בשביל הזמנים שאין בית מרקחת.

• הוסף לסימניות
ורמוקס
אנטיביוטיקות קלאסיות (מוקסיפן, רפאפן, אוגמנטין, אזניל) - סירופ וכדורים.
אופטלגין - כדורים וטיפות

• הוסף לסימניות
לצערנו הרב כיום על המון משחות פשוטות דורשים מרשם
נכון,
למשל המשחות שהזכרתי למעלה:
סינטומיצין - משחת עיניים
דקטרין ג'ל

אבל זובירקס נכון ללפני תקופה קניתי בלי מרשם.
וגם כעת אני רואה שהיא נמכרת ללא מרשם באתרי פארם שונים.

אגב לגבי מחלקת יולדות,
גם אני נתקעתי עם צורך חמור בזובירקס, בשבת כשאין אפשרות לקנות,
ולאחר מעשה אמרו לי שהייתי צריכה לבקש מהאחיות, הרבה פעמים יש להן.

• הוסף לסימניות
טיפות פניסטיל
כדורי קורטיזון- פרדניזון
סילריל 5 מ"ג ללחץ דם לספתא שלי- מלא פעמים נתקענו בלי ולקחנו מעזר מציון

• הוסף לסימניות
הבת שלי קמה בשבת עם אוזן ענקית!! דלקת מחרידה!
רצנו בכל העיר לחפש אוגמניטין סירופ לילדים - כי זה מה שהרופא במוקד אמר.
ולא מצאנו בכל העיר!! בכל הגמחים.
בסוף נתנו מוקסיפן. וביום ראשון מיד קנינו את האוגמנטין...

תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
משחה לטחורים (רקטצורין)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה