כללי איחוד באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
יש לי לוגו + טקסט , וקטורי באילוסטרייטור.
אני צריכה את הקובץ ל'חיתוך אותיות' (מי שיודע זה מכונה כזאת שרואה את הקובץ וחותכת בדיוק לפי הצורה) הבעיה היא שזה מורכב מכמה חלקים ובחיתוך אותיות התוכנה מזהה את החיבורים וחותכת גם את זה. (כמו למשל טקסט - מודגש עם קו מסביב, כל מה שניסיתי לעשות עדיין כביכול נשאר "קו" מסביב גם אחרי EXPEND)
מישהו יודע מה אני עושה במצב כזה?
ניסיתי גם לסגור את הקובץ לפידיאף ללא יכולת עריכה ואז לפתוח באילוס. את הפידיאף עצמו, אבל שוב, כשאני פותחת זה מזהה את הכל אותו דבר.... אין שיטוח תמונה כמו בפוטושופ?

תודה מראש לכולםםם!!

• הוסף לסימניות
נשמע לי מוכר קצת...
תנסי במקום *EXPAND, כך:
object>path>outline stroke
אם הבנתי אותך נכון..
את משתמשת גם עם pathfinder לפי מה שהבנתי??
או שתפרטי קצת יותר....
בהצלחה! :)

• הוסף לסימניות
בשביל חיתוך אותיות, יש ליצור אובייקטים מ"קו" (path) בלבד.

• הוסף לסימניות
שאיך עושים זאת, אם אפשר?
ותגיד לאברהמי שאני עדיין מחכה לעזרתו הנדיבה- כשיוכל.. ;)

תודה רבה! :)

• הוסף לסימניות
העניין הוא שאני לא יוצרת את האובייקטים, זה סריקה של לוגו שעשיתי לו LIVE TRACE ואז שיפרתי אותו קצת, והוספתי טקסט שהלוגו אמור ממש לשבת על אות אחת משם. ז"א שבתכל'ס זה יחתוך בין הלוגו לבין הטקסט, וזה לא טוב.

אני צריכה שבאילוס. הכל יהיה בתור אובייקט אחד.
איך עושים את זה ..? הפקודה הזאת : object>path>outline stroke תעזור?

• הוסף לסימניות
וד"א חיתוך אותיות לא חייב להיות מ"קו", אם אני ייצור עיגול (בתור צורה מלאה) זה פשוט יחתוך עיגול.
אם אני ייצור רק קו לעיגול ללא מילוי זה עדיין יחתוך עיגול - אלא אם כן אני יבצע -EXPAND ואז בעצם 'יחתך' לי רק המסגרת של העיגול..

• הוסף לסימניות
בנתיים אני משתדל לענות רק על מה שאני יודע, ולצערי אני עדיין לא יודע הרבה..
אני יודע לגבי חיתוך צורות, וזה מה שכתבתי לך מקודם על פקודת הפאטפינדר, ולגבי הפרדת קו ממילוי.
נראה לפי הבנתי ששילוב הצורות שלך עשוי גם מאובייקטים שאינם מאילוס' אם הבנתי נכון.. בזה אני לא ממש בקי..
הפקודה שנתתי לך לעיל היא בעצם EXPAND, רק שלפעמים אחד מהם עובד והשני לא.. מכתב לאדובי יסביר לי למה.. ;)
מקוה שעזרתי או שזה פשוט למעלה מהשגתי.. :)

• הוסף לסימניות
תודה בכל אופן, אני אנסה את מה שאמרת.
אשמח אם יש מי שיודע עוד אפשרות...

• הוסף לסימניות
ברצון..
סורי שאין לי הרבה מידע בנושא...

• הוסף לסימניות
סליחה על השעה המאוחרת...

הייתי טרוד בביקורי חג, כמובן.

לעצם העניין, כוונתי הייתה, שה"פלוטר", המכונה שחותכת את האותיות והאוביקטים, אינה קוראת צורות וצבעים וכדומה, אלא רק את הקו-המסלול שלהם.

לכן, גם אם תצרי עגול מצבע מלא ללא path, כלומר ללא מסלול, הפלוטר עדיין יקרא ויעבור עם הסכין על המסלול - על הקו.

לגבי הבעיה שלך, לא כל-כך הבנתי היכן הבעיה. expand, לכאורה אמור לפתור את הבעיות האלה.

המלצה שלי, להמיר את כל האלמנטים לאוביקטים רגילים, עם קו בלבד, ללא מסלול.

לעבור על כל אוביקט בפני עצמו, ולוודא שהוא בעצם צורה אחת, ולא צורה מורכבת. (אם הוא צורה מורכבת, expand, והבעיה נעלמה).

בהצלחה.

נ.ב.

ברגע שמסמנים אוביקט עם החץ השחור, ניתן לראות עם מדובר בצורה פשוטה או מורכבת.

בצורה מורכבת, האילוס' מסמן את הצורות הבסיסיות המרכיבות את הצורה המורכבת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י seven;751714:
שאיך עושים זאת, אם אפשר?
ותגיד לאברהמי שאני עדיין מחכה לעזרתו הנדיבה- כשיוכל.. ;)

תודה רבה! :)

7,

באמת שאין לי מושג על איזו עזרה אתה מדבר.

אם תרצה, אוכל להעביר לך את מספר הנייד שלו.

באישי, כמובן.

• הוסף לסימניות
הEXPAND לא פותר לי את הבעיה.... שמתי למשל טקסט עם קו מסביב כדי שיהיה יותר עבה (זה המשקל הכי עבה ועדיין לא מספיק.. - בעייתי לוותר על זה..) וכמה פעמים ניסיתי EXPAND עדיין שאני לוחצת עם החץ השחור כמו שאמרת אני רואה את הקו מסביב לכל אות.....
יש לזה פיתרון?

ממש תודה !!
כמו תמיד יש מי שעוזר... תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
נכון אחרי האספנד צריך לחבר את כל החלקים באמצעות הpathfinder.

• הוסף לסימניות
הסתדרתי תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
הודעה חוזרת על עצמה משום מה.. =] שוב תודה!

• הוסף לסימניות
הודעה חוזרת על עצמה משום מה.. =] שוב תודה!

• הוסף לסימניות
דחוף !!

למה באילוסטרייטור CS2 זה לא עובד ?
ניסיתי אצלי בבית עם CS5 על סתם קובץ וזה עבד אבל בעבודה זה גרסה ישנה וזה פשוט לא עובד, הקו מסביב לטקסט נשאר לא משנה מה אני עושה.
הגיוני??!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה