איחוד קולות - ימהה

• פותח הנושא e.ch
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קיימת אפשרות באורגנים של ימהה לקחת 2 -3 סאונדים ולאחד אותם לקובץ אחד?

• הוסף לסימניות
לא יודע איך עושים אבל בטוח שאפשר.
בקורג צלילים יכולים להיות אפילו עם 16 שכבות

• הוסף לסימניות
אוקי, אשמח אם מישהו יודע איך עושים זאת שיכתוב כאן, תודה!

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי על אפשרות כזו בימהה

• הוסף לסימניות
אם אי אפשר בתפריט הפנימי של עריכת קובץ סאונד, אז אפשר לשים את 3 הסאונדים על 3 הערוצים של יד ימין, להוסיף אפקטים למקסס איך שרוצים, להקליט את זה בהקלטת אודיו של האורגן, ולסמפל כדגימה חדשה.

• הוסף לסימניות
עבודת נמלים...
ולדעתי גם יצא מזעזע, אי אפשר וזהו.

• הוסף לסימניות
בקורג קיימת אפשרות כזאת?

• הוסף לסימניות
בקורג כל סאונד יכול להיות מורכב מכמה שכבות של דגימות הניתנות לעריכה בהמון פרמטרים. קצת קשה לי להאמין שבימהה לא ניתן לערוך סאונדים עם כמה שכבות הכוללים מספר דגימות ביחד

• הוסף לסימניות
עצוב, אה?

• הוסף לסימניות
אפשר גם אפשר!
כל צליל רגיל בימהה מורכב מ-עד 8 שכבות ויש אפשרות של שליטה מלאה בכל אחד משכבות הנ"ל (לדוגמה לאיזה טאצ' יגיב הצליל מ1 עד 127 ועוד ועוד) וכמו"כ ניתן להרכיב צלילים עצמאיים לבד ככל העולה על רוחכם וכל זה באמצעות תוכנת Expansion Manager על המחשב וזה נכון לדגמים טיירוס 3 4 5 (ואולי גם בדגמים המתקדמים של PSR. לא בדקתי.)

• הוסף לסימניות
וואהו מעולה, אתה יודע איך להשתמש בה?
אפשר הדרכה קצרצרה?

• הוסף לסימניות
tyros4

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר כ"כ את טיירוס 4. לי היה בעבר טיירוס 3 ועם הכלי הגיע מצורף דיסק עם תוכנה בשם VoiceEditor (וזה לגודל האירוניה ממשק רחב עם הרבה יותר אופציות מזה של הטיירוס 5). אם אני לא טועה גם בטיירוס 4 יש את אותו תוכנה כמו ב3 וזה על דיסק שמגיע עם הכלי.
כאן יש הוראות מהיצרן איך להתעסק עם זה. אמנם באורגנית עצמה גם קיים מספר אפשריות מוגבלות. אבל הדבר האמיתי כאמור מתבצע באמצעות חיבור USB און ליין של הכלי עם המחשב. עיין בעמוד 33. בהצלחה.
https://magicode.me/send-file/file/a9f7504a9c4cc4a21a2bc338ad378e94c69b0443/view

• הוסף לסימניות
איך אפשר להשיג את התוכנה, אין לי את הדיסק (יד2)...

• הוסף לסימניות
כנ''ל,אפשר כזאת תוכנה? מישהו יכול להעלות אותה כאן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה