פנסיה איחוד קרנות פנסיה- כן או לא?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השקעות Rהון אני מבין שאתה מסכים...
סיכון של קריסת בית השקעות הוא לא גבוה
וחשש לכספי העמיתים הוא רחוק בהרבה.
מי שחושש ממעילה בכספים, קריסת בית השקעות וכדומה, יש הגיון לפזר בכמה חברות.

• הוסף לסימניות
סיכון של קריסת בית השקעות הוא לא גבוה
וחשש לכספי העמיתים הוא רחוק בהרבה.
מי שחושש ממעילה בכספים, קריסת בית השקעות וכדומה, יש הגיון לפזר בכמה חברות.
נכון אבל אני עדיין מנסה להבין את המשפט
לטעמי לא נכון להחזיק יותר מפנסיה אחת.
מדוע לא נכון? מקסימום מהלך מיותר שאולי לא מוסיף אך גם לא גורע...
(לטעמי גם יכול להוסיף לעשות פנסיה שניה פנסיה כללית.)

• הוסף לסימניות
לאחר שקראתי כאן, גיליתי שיש לי בהפניקס קופה ישנה לא פעילה סך 17000 בלבד [קצבת 164 ש"ח] ללא כיסוי ביטוחי של שארים ונכות אלא הכי בסיסי ודמי ניהול של 6% השאלה אם ארצה לנייד למגדל- אדרש לתשלום על הניוד? או להערכה מחודשת של מצב בריאותי?

• הוסף לסימניות
לאחר שקראתי כאן, גיליתי שיש לי בהפניקס קופה ישנה לא פעילה סך 17000 בלבד [קצבת 164 ש"ח] ללא כיסוי ביטוחי של שארים ונכות אלא הכי בסיסי ודמי ניהול של 6% השאלה אם ארצה לנייד למגדל- אדרש לתשלום על הניוד? או להערכה מחודשת של מצב בריאותי?
לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה