איחולים לשנה החדשה

• הוסף לסימניות
תמונת יפות, ופוזות יפות, וילדות יפות, ומצטרפת לכל הדעות למעלה,
אבל...
נכון גם לגבי התמונת האלה, וגם לגבי תמונות של הרבה מכן, צלמות נכבדות:
בתור מעצבת אני יכולה לספר לכן שתוספות של עיצוב פשוט הורסות לכן את התמונות.
ותרו על המסגרות!
ותרו על הכיתובים!
ותרו על ההצללות והתקיעות והבלגן!
תנו פשוט את הצילום נטו, במלוא תפארתו,
בלי קשקושים אחרים (ובלתי חינניים, אבל גם אם הם היו הדברים תקפים) שרק גונבים לכן את ההצגה מהצילום היפהפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1389773:
אבל...
ותרו על המסגרות!
ותרו על הכיתובים!
בלי קשקושים אחרים (ובלתי חינניים, אבל גם אם הם היו הדברים תקפים) שרק גונבים לכן את ההצגה מהצילום היפהפה.

המסגרת מיועדת אך ורק להעלאה, הם פשוט התחברו לארבע תמונות ברצף הייתי חייבת לשים הבדלה(בתחילת האשכול זה היה ללא מסגרת וזה נבלע)

איך בדיוק אפשר לעשות קולאז של כמה תמונות שחלקם תמונות פנים וחלקם תמונות גוף בלי מסגרות?

(הא, לגבי הכיתוב זה הולך להיות מודפס כגלוית שנה טובה)

מסכימה איתך לגמרי שהתמונות בפני עצמן טובות מאוד והן לא צריכות שום תוספת.

• הוסף לסימניות
אם אין דרך לא חייבים לעשות קולאז'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1389793:
אם אין דרך לא חייבים לעשות קולאז'.

הבנתי, אז לדעתך אני צריכה להדפיס 12 תמונות בודדות במקום קולאזים?:rolleyes:

לא מתאים לי בכלל הפעם...
בכל אופן, תודה על התגובה. אבל זה מה שמתאים לי כרגע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1389773:
אבל...
ותרו על המסגרות!
ותרו על הכיתובים!

כלומר אני בונה אלבום חתונה של 32 דפים שמורכב מ240 תמונות- אני צריך לתת רק תמונות? בלי רקע? בלי מסגרות? בלי חותמות פה ושם?

העצוב שלי נחשב נקי ומינימליסטי- אבל עדיין לתת "רק תמונות" זה פשוט לא נראה מספיק טוב.

זה אחלה להגדלה אחת. לא למוצר מוגמר כמו אלבום או גלויה.

• הוסף לסימניות
גם באלבום דיגיטלי - תשתדלו לתת כמה שיותר תמונות, ומה שפחות עיצוב, ואם עיצוב אז מינימליטי באמת (אלא אם כן יש אוירה מסויימת שרוצים להעביר, כמו באלבומי הוינטאג' למיניהם, אבל גם אז זה צריך להעשות בחכמה, שלמרות האלמנטים המרשימים ההצגה לא תגנב מהתמונה).
גלויה ודאי שלא צריכה עוד עיצוב - תמונה ודי. (לא יפה מספיק?)
התמונות שלכם כל כך יפות וטובות.
חבל שהאלבום לא משקף את רמתכם.

אם התמונות לבד לא נראות מספיק טוב, אז יש בעיה בתמונות. עיצוב לא יעשה אותן טובות יותר, מקסימום יסתיר את הפשלות. אבל לא זאת המטרה של העיצוב, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1389821:
גם באלבום דיגיטלי - תשתדלו לתת כמה שיותר תמונות, ומה שפחות עיצוב, ואם עיצוב אז מינימליטי באמת (אלא אם כן יש אוירה מסויימת שרוצים להעביר, כמו באלבומי הוינטאג' למיניהם, אבל גם אז זה צריך להעשות בחכמה, שלמרות האלמנטים המרשימים ההצגה לא תגנב מהתמונה).

אם התמונות לבד לא נראות מספיק טוב, אז יש בעיה בתמונות. עיצוב לא יעשה אותן טובות יותר, מקסימום יסתיר את הפשלות. אבל לא זאת המטרה של העיצוב, לא?

הנקודה אינה לא לעצב אלא איך לעצב. רוב הצלמות אינן מעצבות גרפיות בחסד עליון. את העבודה שלהן - צילום הן עושות הכי טוב, ואת העיצוב שיתנו למעצבת גרפית טובה.
וכמובן, בלי להכליל ובלי התייחסות ספציפית לצלמת מסוימת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1389880:
הנקודה אינה לא לעצב אלא איך לעצב. רוב הצלמות אינן מעצבות גרפיות בחסד עליון. את העבודה שלהן - צילום הן עושות הכי טוב, ואת העיצוב שיתנו למעצבת גרפית טובה.
וכמובן, בלי להכליל ובלי התייחסות ספציפית לצלמת מסוימת.

ברור, בשביל כל חתיכת קולאז' אני ארוץ לגרפיקאית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1389821:

לא הבנתי אותך, קולאז'ים עושים כדי לחפות על תמונות לא מוצלחות, מאיפה את לוקחת את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1389909:
ברור, בשביל כל חתיכת קולאז' אני ארוץ לגרפיקאית.

אז אולי תלכי אחרת? תלמדי גם עיצוב גרפי.... :rolleyes:
לא יודעת אם זה שווה לך, אבל אם תעצבי גם את הקטלוגים של הלקוחות שלך אולי כבר כן. וודאי שעדיף להיות מקצועית בתחום אחד ואת הצילום את עושה מצוין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Sigalit;1389913:
אז אולי תלכי אחרת? תלמדי גם עיצוב גרפי.... :rolleyes:
לא יודעת אם זה שווה לך, אבל אם תעצבי גם את הקטלוגים של הלקוחות שלך אולי כבר כן. וודאי שעדיף להיות מקצועית בתחום אחד ואת הצילום את עושה מצוין.

תודה, נתת לי נקודה למחשבה, אולי בעתיד? :rolleyes: מי יודע.
בינתיים אני רוצה להמשיך ללמוד צילום.

• הוסף לסימניות
אני למדתי גם גרפיקה ומעצבת לבד את האלבומים שלי.

אבל, רב העבודה של האלבום הדיגיטלי זה העיבוד וזה דבר שאנחנו עושות הכי טוב, ולכן, אנחנו כבר משלימות את המלאכה ומעצבות לבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1389667:
כאילו מה? את סירקת?????????
אני מנסחת לך את הפרסומת הבאה:
סטיליסטית, מאפרת, מעצבת שיער, תהפוך לכם את הילדים לנסיכים ובסוף גם תנציח את האירוע"
המלצות חמות בפרוג!:p
אני הולכת לחפש לך איזה מכוערת רק כדי לראות מה תוציאי ממנה:D
סתם עייפתי... לל"ט!

יאללה, נראה אותך מוצאת משהי מכוערת, כולם אצלי יוצאים יפים.
:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטו טופ;1388834:
מרגלית, איזה תמונות מאלפות!!!!!

ותגידי לי , איך ידעו משמיים לשלוח לך דוגמניות כאלו, הודעת איפשהו שאת צלמת?

הרבה נחת!
זה שהחליט שהיא תיהיה צלמת. גם יודע מה לשלוח למי. ובאיזה עטיפה!
מרגלית ממש אהבתי! הרבה נחת. ושתיהיה שנה מעולה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מפרגנת;1390454:
מאיפה השמלות היפות?

חצאיות מפינת הזול מבני ברק, עליוניות מהחנות"מולאנז" (נדמה שכך קוראים לחנות)

נראה יפה, נכון? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1389821:

קרדיט לרחלי ניימן שבדיוק כזה עיצוב עשתה לנו כשהצטלמנו אצלה...
הייתי מעלה תמונה אבל אין לי את זה על המחשב...
תצטרכו להאמין

• הוסף לסימניות
ההודעה המקורית הייתה בפורמט אחר, היה בה את הסט של כל הגלויות יחד, במקרה כזה אין טעם לעלות את ה9 תמונות בנפרד.
לאחר מעשה ונשארתי עם שתי תמונות אלו בהחלט עדיף לעלות אותם בנפרד, ולא כקולאז

קבצים מצורפים

• שנה מתוקה0010.png
    KB 365 · צפיות: 27
  • שנה מתוקה0002.png
    KB 202.6 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
וואו!
זה משהו אחר לגמרי ככה!!!!!!!!!!!!!
מקסים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה