נספח לאתגר איחולים משמחים - נספח לאתגר 206

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
@צל של עצמו, התכוונת שיהיה חמוד וקסום, או אתגר שלקוח מהאתגר השכן של הקללות בתוספת- "שלא"

• הוסף לסימניות
שתמיד תספיק לעבור בדיוק כשאף ממטרה לא משפריצה על השביל.
צפה בקובץ המצורף 1910558
A whimsical, realistic, comical digital painting of a quiet, side street with single-story houses with neat, spacious vegetable gardens, in focus is an amusing incident: an elegantly dressed Haredi man standing on the sidewalk, his clothes soaked and dripping with a lot of water that accumulates under him in a small puddle, from a sprinkler that stands in one of the gardens and sprays water at an arcuate angle directly towards him. Focus is on his face, distorted with a mixture of expressions of panic, embarrassment, and irritation.
האם זה יותר טוב? (מי שחושב כך שיצביע שכוייח).
זה.jpg

• הוסף לסימניות
@צל של עצמו, התכוונת שיהיה חמוד וקסום, או אתגר שלקוח מהאתגר השכן של הקללות בתוספת- "שלא"
אני חושב שאם זה בגבול הטעם הטוב אפשרי שתיהם כי אחרי הכל זה שתיהם זה "איחולים" אבל אם מתחילים להגזים עם הבדיחות זה מאד מיותר ולא מכבד לדעתי (סתם הערה בכותרת כתוב איחולים משמחים אפשר לקחת את זה לשני צדדים או כמשמעו איחול שישמח את מי שתאחל לו או איחול שישמח את מי שתספר לו אחר כך את מה שאיחלת כי הרי למי שאיחלת לדוגמא הלוואי שתאכל תפוח ותמצא חצי תולעת זה לא ישמח את מי שתאחל לו את זה אם אתה מתכוון ברצינות )

• הוסף לסימניות
שכשאתם מזמינים אוכל, הוא יגיע בדיוק כמו בתמונה (ולא כמו ניסיון כושל של טבח מתלמד)
צפה בקובץ המצורף 1910613
" On the right – a fancy burger like in the ad. On the left – a crooked version with a crushed bun and a patty running to the sides. In the corner, a male customer with a disappointed face."
אמן רק שיהיה כשר

• הוסף לסימניות
עוד דבר אני מזכיר (גם לעצמי ) שעיקר האתגר הוא התמונה כלומר היופי שלה והמקצועיות שלה ולא הרעיון המצחיק או המרגש שאמנם זה משלים את העיקר אבל אם הרעיון מצחיק מדהים מרגש ככל שיהיה אבל הביצוע לא טוב לא עשינו כלום (לא מדויק לגמרי כי עצם זה שניסיתם זה גם משהו אבל הרעיון מובן )

• הוסף לסימניות
האמת שבכוונה השארתי את זה פתוח, ונתתי דוגמאות יחסית פרווה [ובאמת שהתאפקתי...], כדי להשאיר את זה לשיקול דעת המצביעים.
מה שאני הייתי רוצה לראות זה בעיקר איחולים על כל מיני נקודות קטנות בחיים, זה גם משעשע וגם נחמד ויפה, אם כי כמובן אם יש למישהו איזה ווארט אדיר שהוא לא יכול להתאפק, מי אני שאחסום שור בדישו.
כבר דובר כמה פעמים על כך שיש אתגרים שמעודדים רק בדיחות ולא יצירתיות ואומנות, זו הסיבה שהוספתי הגבלה של סגנון ציורי, כיון שבד"כ יצירות ציוריות יוצאות יותר יפות מבחינה אומנותית, ונותנות יותר אפשרות למדרגים להתייחס גם לזה.
ובכל אופן אנחנו בדמוקרטיה, וציבור המצביעים יקבע את מה הוא מעדיף.
אגב אני במקומך כבר הייתי מעלה "שתמיד יעלה לך ברוש במקום @נעצוץ והדס במקום סרפד".

• הוסף לסימניות
@צל של עצמו אני מתלבטת אם להשאיר את העבודה השניה שהעליתי
היא חסומה אצלי בגלל הסינון וגם בטח לרוב המשתמשים..
קישור לעבודה--

• הוסף לסימניות
@צל של עצמו אני מתלבטת אם להשאיר את העבודה השניה שהעליתי
היא חסומה אצלי בגלל הסינון וגם בטח לרוב המשתמשים..
קישור לעבודה--
אם יש שם תמונות של בנות מעל גיל 3 זה לא עומד בכללי האתגר

• הוסף לסימניות
שתמיד יהיה לי רק טוב
On a yellow background, a pen drawing from the side of only the head, an ultra-Orthodox Jew with his eyes closed towards the sky in devotion, a large white cloth dome, a tallit over his head, splashes of red and blue paint on the figure, smiley symbols drawn in pen, and red hearts, geometric shapes, cover style for the album, "Hashem always loves me",

רק טוב.jpg

• הוסף לסימניות
שתמיד יהיה לי רק טוב
On a yellow background, a pen drawing from the side of only the head, an ultra-Orthodox Jew with his eyes closed towards the sky in devotion, a large white cloth dome, a tallit over his head, splashes of red and blue paint on the figure, smiley symbols drawn in pen, and red hearts, geometric shapes, cover style for the album, "Hashem always loves me",

צפה בקובץ המצורף 1911333
טוב! רואים שעבדת קשה...

• הוסף לסימניות
שתמיד יהיה לי רק טוב

צפה בקובץ המצורף 1911333
לזה אפשר להשתמש בפטנט של @חנה ש. , לצטט לבינה מתוך הערך בויקיפדיה של "תמיד אוהב אותי", והוא יגיע לבד לתמונה שם

• הוסף לסימניות
לזה אפשר להשתמש בפטנט של @חנה ש. , לצטט לבינה מתוך הערך בויקיפדיה של "תמיד אוהב אותי", והוא יגיע לבד לתמונה שם
ניסיתי, ויצא העגל הזה:
image (1).png

image.png

פרומפט מתורגם מתוך המכלול: The cover shows the figure of Elizur with a beard and cap, wearing a colorful hoodie, looking to the side. The background is yellow, cheerful and full of blue and red color spots. Above the figure appears the name of the song in large and prominent pink letters, and a title that repeats the chorus. Around the figure there are small illustrations such as a heart, a smiley and an arrow.

אז כנראה שההנחיה שאני כתבתי פשוט יותר מדויקת מהערך בויקיפדיה...
שים לב לערך בויקיפדיה:
העטיפה מציגה את דמותו של אליצור עם זקן וכיפה, לבוש בקפוצ'ון צבעוני, כשהוא מביט הצידה. הרקע צהוב, עליז ומלא בכתמי צבע כחולים ואדומים. מעל לדמות מופיע שם השיר באותיות גדולות ובולטות בצבע ורוד, וכותרת חוזרת לפזמון. סביב הדמות ישנם איורים קטנים כמו לב, סמיילי וחץ.
כשבמקום קפוצון כתבתי לו טלית מעל הראש זו התוצאה.
image (2).png

• הוסף לסימניות
ניסיתי, ויצא העגל הזה:
צפה בקובץ המצורף 1911372

צפה בקובץ המצורף 1911373
פרומפט מתורגם מתוך המכלול: The cover shows the figure of Elizur with a beard and cap, wearing a colorful hoodie, looking to the side. The background is yellow, cheerful and full of blue and red color spots. Above the figure appears the name of the song in large and prominent pink letters, and a title that repeats the chorus. Around the figure there are small illustrations such as a heart, a smiley and an arrow.

אז כנראה שההנחיה שאני כתבתי פשוט יותר מדויקת מהערך בויקיפדיה...
שים לב לערך בויקיפדיה:
העטיפה מציגה את דמותו של אליצור עם זקן וכיפה, לבוש בקפוצ'ון צבעוני, כשהוא מביט הצידה. הרקע צהוב, עליז ומלא בכתמי צבע כחולים ואדומים. מעל לדמות מופיע שם השיר באותיות גדולות ובולטות בצבע ורוד, וכותרת חוזרת לפזמון. סביב הדמות ישנם איורים קטנים כמו לב, סמיילי וחץ.
כשבמקום קפוצון כתבתי לו טלית מעל הראש זו התוצאה.
צפה בקובץ המצורף 1911374
השיטה המדוברת היא שהציטוט מהויקיפדיה מקפיץ את הבינה לשם- כי היא מזהה את מקור הציטוט, וממילא היא רואה שם את התמונה המקורית. כנראה לא עובד בכל הבינות.

• הוסף לסימניות
השיטה המדוברת היא שהציטוט מהויקיפדיה מקפיץ את הבינה לשם- כי היא מזהה את מקור הציטוט, וממילא היא רואה שם את התמונה המקורית. כנראה לא עובד בכל הבינות.
ה"שיטה" הזו היא כמובן לא באמת נכונה, הבינה לא הולכת לשום מקום כדי לחפש תמונות, היא אומנה על תמונות לפי הקשרים של טקסט ואז היא מייצרת את התמונה בעצמה.
חלק גדול ממודלי הבינה המלאכותית ניתנים להורדה מהאגי-פייס ואתה יכול להריץ אותם אופליין על המחשב שלך אם רק יהיה לך את המשאבים המתאימים.
מה שיכול להיות ספציפית בתמונה של במבה זה שהבינה אומנה באופן אוטומטי על כל התמונות שבויקיפדיה, וממילא זה יצר הקשר בין הטקסט שבויקיפדיה לתמונה הזו.
וגם זה לא בהכרח הסיבה, יתכן שפשוט ההגדרה בויקיפדיה לבמבה היא מדויקת מספיק, גם אני ורבים וטובים ממני הצליחו לייצר במבה לא רעה בכלל, בלי לשלוח לויקיפדיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה