שירבו זכויותנו...
ש שוהם משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי • 17/9/09 הוסף לסימניות #61 שירבו זכויותנו... קבצים מצורפים רימונים3CC copy.jpg 1.4 MB · צפיות: 33
S shani20 משתמש פעיל עיצוב גרפי 17/9/09 הוסף לסימניות #62 לפרוגים היקרים, בברכת שנה טובה וחג שמח! קבצים מצורפים שנה טובה.jpg KB 469 · צפיות: 23
GRN משתמש סופר מקצוען מנהל קבוצה מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים • 17/9/09 הוסף לסימניות #65 הרעיון הוא במילים: שנה טובה לכל חברי/ות פרוג, הזהובים והירוקים כאחד. שנזכה לשנה בה נקבל את פני משיח צדקינו איש אחד בלב אחד לעבוד את ה' יתברך בשמחה ובטוב לבב. שנזכה לגאולת הכלל והפרט, ה' יאמר לצרותינו די וינחיל לנו טוב ללא מיצרים. אמן!
הרעיון הוא במילים: שנה טובה לכל חברי/ות פרוג, הזהובים והירוקים כאחד. שנזכה לשנה בה נקבל את פני משיח צדקינו איש אחד בלב אחד לעבוד את ה' יתברך בשמחה ובטוב לבב. שנזכה לגאולת הכלל והפרט, ה' יאמר לצרותינו די וינחיל לנו טוב ללא מיצרים. אמן!
מ מאי נפקא מינא משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי UX UI • 17/9/09 הוסף לסימניות #66 אהבתי את הרימונים!!!! פשוט מדהים
C cmyk משתמש צעיר 17/9/09 הוסף לסימניות #67 נכתב ע"י מבינים;305572: ... לחצ/י כדי להרחיב... טיפוגרפי' וצבעים מבית 'תוצאות אפקטיביות' - - תקן אותי אם אני טועה - -
נכתב ע"י מבינים;305572: ... לחצ/י כדי להרחיב... טיפוגרפי' וצבעים מבית 'תוצאות אפקטיביות' - - תקן אותי אם אני טועה - -
M morit משתמש רשום 17/9/09 הוסף לסימניות #68 שנה טובה ומתוקה לכולם וסליחה אם... והנה משהו קטן, זריז ומהיר שעשיתי... קבצים מצורפים שנה טובה.jpg KB 470.4 · צפיות: 27
S shilat משתמש פעיל עיצוב גרפי 17/9/09 הוסף לסימניות #69 בלי עיצוב זה נקרא??? שנה טובה, שמחה ומאושרת, שתהיה טובה מקודמתה ומיוחדת. שכל דבר יבוא לכם בקלות -כל חלום, משאלה ותקווה - תתמלא במהירות ויעילות. ... שילת..
בלי עיצוב זה נקרא??? שנה טובה, שמחה ומאושרת, שתהיה טובה מקודמתה ומיוחדת. שכל דבר יבוא לכם בקלות -כל חלום, משאלה ותקווה - תתמלא במהירות ויעילות. ... שילת..
O od משתמש פעיל עיצוב גרפי 17/9/09 הוסף לסימניות #70 "תהא השנה הזאת שע"ת רחמים ועת רצון שע"ת בריאות ועת ששון שע"ת שלום ותקוה שע"ת אושר ושלוה מלפניך......"
"תהא השנה הזאת שע"ת רחמים ועת רצון שע"ת בריאות ועת ששון שע"ת שלום ותקוה שע"ת אושר ושלוה מלפניך......"
ע עיצובים משתמש צעיר עיצוב גרפי 17/9/09 הוסף לסימניות #71 שנה טובה ושכל משאלותיכם יתקבלו לטובה. מצ"ב כרטיס ברכה וקופונים. קבצים מצורפים שנה טובה מהומינר.pdf 1 MB · צפיות: 41
צ ציפיש משתמש מקצוען עיצוב גרפי עריכה והפקת סרטים 17/9/09 הוסף לסימניות #72 שנה טובה קבצים מצורפים לפרוג.jpg KB 656.6 · צפיות: 29
S sara100 משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי • 17/9/09 הוסף לסימניות #73 נעמה, את עשית? איך? והשופרות? איך?
J jilly172 משתמש רשום 17/9/09 הוסף לסימניות #74 שנה טובה ומתוקה לכל חברי פרוג קבצים מצורפים New Year- .jpg KB 186.4 · צפיות: 38
S Smeshi משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג D I G I T A L 18/9/09 הוסף לסימניות #75 עבודות יפות מאד אבל אתם באים לאחל שנה טובה אז תעשו את זה יפה.. בלי סימני מים!!!
מ מיצג מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי D I G I T A L 18/9/09 הוסף לסימניות #76 לכולם
S shilat משתמש פעיל עיצוב גרפי 18/9/09 הוסף לסימניות #79 בסוף החלטתי להעלות..בבקשה.. לכל צוות וחברי פרוג שתהיה שנה טובה..ובעיקר מתוקה! מאחלת שילת. קבצים מצורפים שנה טובה רימון.jpg 1.2 MB · צפיות: 27
ק קווי מתאר משתמש סופר מקצוען פמ"ג DIP • עימוד ספרים 18/9/09 הוסף לסימניות #80 תודה לסיכת משרד על המדריך המושקע והמפורט (השתדלתי מאד לא להצמד אליו) - צפה בקובץ המצורף 46028 כתיבה וחתימה טובה! קבצים מצורפים 1.jpg KB 83.3 · צפיות: 24
תודה לסיכת משרד על המדריך המושקע והמפורט (השתדלתי מאד לא להצמד אליו) - צפה בקובץ המצורף 46028 כתיבה וחתימה טובה!
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת