מידע שימושי איחור התפתחותי - שיטת מדק.

• הוסף לסימניות
שלום,
המליצו לי ללכת למישהי שמטפלת בשיטה הנ"ל.
וראיתי שמישהי כתבה בעבר בפרוג, שלא כדאי לטפל בילדים בריאים בשיטה הנ"ל.
האם זה נכון?

אשמח על כל מידע!

• הוסף לסימניות
שיטה מצוינת.
רוב הילדים בוכים במהלך הטיפול, אבל חשוב לשים לב אם הילד בוכה ובכ"ז עובד, או שבגלל הבכי הוא לא מתקדם בכלל ואז כדאי לחפש שיטה אחרת.

• הוסף לסימניות
חשוב לי מאד לברר האם יש סיכון ולו הקטן ביותר בשיטה הנ"ל?
(אם כן עדיף לי להמשיך פיזיותרפיה שמקדמת לאט לאט- אבל לא מסוכנת)

דיברתי בטלפון עם המטפלת ואמרה לי להביא מצלמה לצלם את התרגילים, זה לא היה נשמע ממנה שזה משהו כואב.
אלא תרגילים שאני אוכל לעשות אח"כ בבית. איך זה באמת עובד?

תודה!

• הוסף לסימניות
לא חושבת שיש סיכון,
אני אישית מכירה פיזיוטרפיסטים עם פול נסיון שמשתמשים גם במדק,
אם היה סיכון ולו הקל ביותר הם לא היו משתמשים בשיטה הזו.

• הוסף לסימניות
השאלה אם הם משתמשים לילדים בריאים, או לילדים שזו הדרך היחידה לעזור להם?

• הוסף לסימניות
זו שיטה מצויינת שעובדת בעיקר על היציבה.
אין שום בעיה שתתרגלי אח״כ בבית.
כן זה כואב. אבל גם פיזיותרפיה ״רגילה״ יכולה לכאוב...
מנסיון מומלץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה