איחסון אתרים

• הוסף לסימניות
בעבר אחסנתי בjetserver ולא היו בעיות מיוחדות...
אבל חברת אינטרספייס מציעה לי 400 דולר על כל לקוח שאני ישלח אליה לעומת חברת jetserver שהציעה לי חבילה חינם בסך 540 ש"ח לשנה על כל 4 לקוחות שאני ישלח אליה...
כמובן שההצעה של אינטרספייס יותר משתלמת...אבל אני פוחדת מבעיות...
יש למישהו ניסיון איתה? ראיתי שהחבילות שלהם הם עם הגבלות אחסון...זה משמעותי?
אשמח לתגובות

• הוסף לסימניות
מישו?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא איחסן שם אתרים?
יש לכם המלצות על איחסון אחר?
אני ממש צריכה דחוף....חשבתי שפה שמחים לעזור....

• הוסף לסימניות
משהו לא ברור. כנראה לכן לא ענו לך.
400 דולר על כל לקוח? בכמה כסף הלקוח הזה קונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DigiTali;1758445:
אף אחד לא איחסן שם אתרים?
יש לכם המלצות על איחסון אחר?
אני ממש צריכה דחוף....חשבתי שפה שמחים לעזור....

לא מבין על מה את מתרעמת? ביקשת מידע ממי שיש לו ניסיון עם חברה ספציפית, אם יודעים להמליץ לך עליה או לא, לא קיבלת תשובה. אני מוכן להתערב שזה בגלל שלא, אין לנו ניסיון עם החברה הזאת.
זאת אמנם אחת החברות הותיקות בארץ, אבל מסתבר שלא הכי פופולרית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1758484:
לא מבין על מה את מתרעמת? ביקשת מידע ממי שיש לו ניסיון עם חברה ספציפית, אם יודעים להמליץ לך עליה או לא, לא קיבלת תשובה. אני מוכן להתערב שזה בגלל שלא, אין לנו ניסיון עם החברה הזאת.
זאת אמנם אחת החברות הותיקות בארץ, אבל מסתבר שלא הכי פופולרית...

לא התרעמתי, אבל הייתי שמחה לו הייתם כותבים - לא מכירים אבל יש לנו ניסיון מעולה עם החברה X ואנחנו ממליצים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקנער;1758454:
משהו לא ברור. כנראה לכן לא ענו לך.
400 דולר על כל לקוח? בכמה כסף הלקוח הזה קונה?

100 דולר , התבלבלתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה