איחסון וידאו?

• הוסף לסימניות
מקווה שאני בפורום המתאים.

יש אתר שיעורים של רב אחד שליט"א שאני מעדכנו בקביעות בשיעורים השבועיים.
השיעורים הנ"ל מוקלטים, ואמורים לעלות בפורמט וידאו לאתר.
השאלה היא היכן כדאי לאחסן אותם (בכדי שאוכל להטמיעם באתר)?

לי אישית היה נראה שיוטיוב הוא הפיתרון, הן מבחינת נפח העלאה גדול, עריכה לאחר מכן, ועוד.
הבעיה היא: (א) רימון וכדו' לא פותחים את זה בדרגת חסימה חזקה. (ב) הרב הנ"ל לא מסכים ששיעוריו יישבו באתר שיש בו פריצות.

האם גוגל דרייב הוא הפיתרון?
האם מבחינה טכנית הוא יעיל ומהיר כיוטיוב?

או שיש פיתרון אחר?

אני מוכן לשלם על האחסנה,
אבל מעונין במשהו טוב, לטווח ארוך.

• הוסף לסימניות
אפשר לשים על שרת פרטי (בעיקר בחו"ל ששמה זה ללא הגבלת נפח) ולהטמיע דרך תגיות HTML , זה מה שעשיתי באתר שלי http://artil.co.il
זה עולה לי כמה שקלים בודדים כל חודש.
גוגל דרייב מהנסיון שלי אז אי אפשר להטמיע סרטונים ממנו בתוך אתר כשיש רימון, למרות שאפשר לפתוח את הקישור ולראות בחלון נפרד.
אם אתה רוצה עזרה\יותר פרטים שלך לי הודעה באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה