איחסון תבלנים

• הוסף לסימניות
אשמח לרעיון טוב איך לאחסן תבלינים,
במיוחד התבלינים שנספחים כמו אגוז מוסקט,אורגנו, וכו'

• הוסף לסימניות
בתוך הכלי פלסטיק של התבלינים במקפיא
ואת המלאים אני שמה את כל השקיות בתוך קופסאת פלסטיק במקפיא כך אין ריח בכל המקפיא

• הוסף לסימניות
אני קניתי קופס' קטנות עם חורים מחנות של 'שתי שקל' ושמתי מדבקה עם שם התבלין. וכולם שוכנים בדלת המקפיא.

• הוסף לסימניות
בדלת של המקפיא. בתוך הקופסאות המקוריות (אוהבת את 'פרג')
(וכשנגמר אני קונה שקית וממלאה)

• הוסף לסימניות
העיקר לא בקרבת חום.
קומקום חשמלי דופן מקרר תנור וכ"ו.
קרה לי פעם שרק אחרי כמה חודשים (כנראה) גיליתי שבכל התבלינים מתחת המכסה שורצים חרקים מיקרוסקופים שמסתבר וטיבלו את האוכל שלנו במשך התקופה...

מבחינת ההלכה היינו מכוסים. אבל זה לא הרגיע אותי בכלל...

• הוסף לסימניות
ישנם תבלינים [כגון אבק שום וכו'] שבצאתם מהמקפיא נוצרים אדי קור שגורמים לרטיבות והחורים נסתמים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;1114839:
ישנם תבלינים [כגון אבק שום וכו'] שבצאתם מהמקפיא נוצרים אדי קור שגורמים לרטיבות והחורים נסתמים

מתבלין כזה אני לא בוזקת. פותחים את המכסה ולוקחים עם כפית.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה לא בגלל אדי קור
אלא בגלל ששופכים יקר לסיר עם אדים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה