איטיות בגלישה בגירסת נתיב החדשה

• הוסף לסימניות
המחשבים שלי חסומים דרך חברת נתיב.
לאחרונה עדכנתי את החסימה שלהם לגרסה חדשה (3.13.50) בכמה וכמה מחשבים (בעבודה ובבית) ומאז העדכון הגלישה איטית בטירוף, במיוחד בדפדפן כרום.
מהירות האינטרנט נשארה תקינה, ובאה לידי ביטוי מלא בהורדות קבצים, אולם דפי אינטרנט נפתחים לאט באופן שערורייתי.
הבעיה לא במחשבים כי בחלקם מדובר במחשבים חזקים ומהירים.
האם עוד מישהו נתקל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי דרומי;1790465:
המחשבים שלי חסומים דרך חברת נתיב.
לאחרונה עדכנתי את החסימה שלהם לגרסה חדשה (3.13.50) בכמה וכמה מחשבים (בעבודה ובבית) ומאז העדכון הגלישה איטית בטירוף, במיוחד בדפדפן כרום.
מהירות האינטרנט נשארה תקינה, ובאה לידי ביטוי מלא בהורדות קבצים, אולם דפי אינטרנט נפתחים לאט באופן שערורייתי.
הבעיה לא במחשבים כי בחלקם מדובר במחשבים חזקים ומהירים.
האם עוד מישהו נתקל?

עכשיו אני תופסת שזו הבעיה אצלי, אחרי שעם מי לא דיברתי... עם הספק, עם התשתית וכולם בסדר.

• הוסף לסימניות
גם לי :mad:

בל"נ שבוע הבא אני עובר לנט נקי. הגיע הזמן.

• הוסף לסימניות
הכי פחות בעיות בגלישה זה על ידי סינון ברמת ספק דהיינו לא על ידי תוכנה שנמצאת על המחשב.

• הוסף לסימניות
אני בנתיב, גירסה 3.13.51 אין לי שום בעייה ממה שהוזכר כאן.

[ולפני שתשאלו, גירסאות 50/51/52 הם אותו דבר]

• הוסף לסימניות
גם אני עדכנתי ואיטי לאחרונה אצלי :cool::cool:

ואגב,
ההעלאה במחיר קשורה לזה? ;)

• הוסף לסימניות
גם אצלי יש לאחרונה בעיות בגלישה- אטיות כללית כזו, וגם בהורדה, אני לא מצליחה כמעט להוריד קבצים כבדים שמועלים לפה.

• הוסף לסימניות
קשור למהירות ping.
תבדקו מהירות ping (ניתן לבדוק בכל אתר לבדיקת מהירות הורדה, בתוצאה כתוב גם מהירות הping).

• הוסף לסימניות
איטיות הגלישה קשור לחסימה של נתיב!
קרה לי כמה פעמים, גם לפני השדרוג לגירסה החדשה, וגם אחרי.
לאחר שיחה מול התמיכה סודר הענין.

יש לציין שבס"ד השירות שם שודרג פלאים, מקווה שהתקלות ירדו ל0

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1791331:
קשור למהירות ping.
תבדקו מהירות ping (ניתן לבדוק בכל אתר לבדיקת מהירות הורדה, בתוצאה כתוב גם מהירות הping).
יסלח לי כבודו, זה המקצוע שלי בדיוק כמו שלך,
ולא, לא מדובר על בעיה בפינגים. כמובן שזה הדבר הראשון שאני בודק.
קח דוגמה אחת, רשת עם כ100 מחשבים, מתוכם 3 חסומים בנתיב, והיתר ברשימה לבנה על בסיס חומת האש המקומית.
כולם גולשים יופי, חוץ מה3 בנתיב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלאט;1791647:
איטיות הגלישה קשור לחסימה של נתיב!
קרה לי כמה פעמים, גם לפני השדרוג לגירסה החדשה, וגם אחרי.
לאחר שיחה מול התמיכה סודר הענין.

יש לציין שבס"ד השירות שם שודרג פלאים, מקווה שהתקלות ירדו ל0
האם שוחחתם עם תומך מסוים? כי בד"כ התשובה הלקונית היא ש"נתיב לא מאטה את הגלישה, נקודה".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי דרומי;1791744:
יסלח לי כבודו, זה המקצוע שלי בדיוק כמו שלך,
ולא, לא מדובר על בעיה בפינגים. כמובן שזה הדבר הראשון שאני בודק.
קח דוגמה אחת, רשת עם כ100 מחשבים, מתוכם 3 חסומים בנתיב, והיתר ברשימה לבנה על בסיס חומת האש המקומית.
כולם גולשים יופי, חוץ מה3 בנתיב.
ובשלושת המחשבים הללו מהירות הping היא אותו הדבר כמו בשאר המחשבים?

• הוסף לסימניות
אם תבדוק את התעבורה תראה שתוכנת נתיב מבצעת המווון תעבורה פנימית (IP127).
וגם תעבורה חיצונית.
פעם התקשרתי לאורנג' להתלונן על איטיות, נכנס לי למודם וראה שם המווון תעבורה, וזה בזמן שלא גלשתי כלל.

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
בנתיב נותנים ספק בחינם דרך 018 במהירות של 2.5 מ"ב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה