איטיות נוראה בגלישה

• הוסף לסימניות
אני גולשת עם נט סטיק של 019 נטפרי
בימים האחרונים איטיות וכבדות נוראה בגלישה
דיברתי עם 019 כמה פעמים עשו הכל
החליפו אי פי
עשו ריענון איפוס וכו'
לא עזר כלום נטפרי אומר לא קשור אליי
019 עשינו הכל
מה עושים אולי מישהוא יודע לפתור לי את זה
אשמח מאוד לעזרתם
@פרסומון @דודכהן אולי תדעו??

• הוסף לסימניות
איזה קליטה יש לך במקום ? דור4 או דור3 ? כמה פסים יש במחוון הקליטה ?
האם עברתם אולי את נפח החבילה ?

ניסיתם עם מודם סלולרי אחר (נטסטיק בלעז) ? ניסיתם אולי עם SIM אחר ? של חברה אחרת ?

• הוסף לסימניות
אני כבר שנה עם הסים הזה עבד מעולה תמיד
מחשב נייח לא זז מילימטר
נטסטיק של VINN
דור 3 אין סיכוי שעברתי את החבילה היא דיי גדולה
ואנו תחילת חודש....
אין לי סטיק אחר או סים אחר

אשמח מאוד לעזרה בעניין
תודה מראש

• הוסף לסימניות
הם טוענים שאין להם קשר לכלום
(נראה לך שבהשתלטות תוכל לבדוק את העניין...)

• הוסף לסימניות
הם טוענים שאין להם קשר לכלום
(נראה לך שבהשתלטות תוכל לבדוק את העניין...)
אין כל כך איך לבדוק.
מה שאפשר לבדוק בשליטה מרחוק אני מניח שהחברה כבר עשו (על אף שהסיפור שהיה לי ול @דודכהן בשבוע האחרון מצביע לא ממש כך...).
צריך פשוט לקחת את המחשב למקום אחר ולבדוק שם. אם אי אפשר לקחת את המחשב אז תקחו מחשב נייד.

• הוסף לסימניות
החברה לא עשו שום שליטה מרחוק הם לא הסכימו לעשות זאת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בעיות של איטיות, לא קשור לנטפרי וגם לא ל019, וחבל על הזמן בנסיון ליצור איתם קשר בעניין...
זה בעיה מקומית
כזו בעיה אפשר לאבחן/לפתור רק בשיטת ניסוי וטעייה,

• תנסו את הנטסטיק על מחשב אחר באותו מקום (לבדוק האם הבעיה במחשב-במידה והבעיה במחשב פנו לטכנאי מחשבים)
  • תנסו את הנטסטיק במקום אחר (לבדוק האם הבעיה בקליטה במיקום המסוים שלכם-במידה וזה הבעיה תוכלו לעבור לחברה מבוססת קליטה אחרת שאולי תהיה טובה יותר באיזורכם או לעבור לחיבור קוי...)
  • תנסו נטסטיק אחר אם יש לכם אפשרות לשאול ממישהו (כך תדעו האם הבעיה בנטסטיק- במידה ואכן תוכלו לרכוש נטסטיק חדש, מומלץ מאוד G4)

תוכלו לראות כאן תוצאות בדיקת מהירות עם סים עם סינון נטפרי, כשכל הנתונים אופטימליים (קרי נטסטיק טוב, קליטה טובה, מחשב מהיר) המהירות תהיה מצוינת.

ראו כאן פרטים נוספים על בעיות איטיות ופתרונן

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מה מצב הקליטה?
מלאה או פחות?
זה מהווה אינדיקציה רק במצב שאין קליטה, שזה אומר שזה הבעיה
כשיש קליטה מלא, לעיתים רבות יש שיבוש בקליטה שגורם לכך שהגלישה בפועל תהיה איטית להחריד

• הוסף לסימניות
אמרו לי שאיזה נציג שמטפל בבעיות קליטה אמור להתקשר
(לא קרה עדיין..)

• הוסף לסימניות
upload_2018-6-10_0-28-54.png

זה הקליטה שיש
זה נקרא מלא???

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תנסו את הנטסטיק על מחשב אחר באותו מקום
אין לי
ובעצם אין לי שום אפשרות לבצע את כל הנ''ל
הן מחוסר מחשב אחר או סטיק אחר..

השתלטות של מי שמבין לא תוכל להניב תוצאה??

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה