- הוסף לסימניות
בהנחה שיש לך חוסם פרסומותאיך?
מחקת קוקיס?מה לעשות?
למחוק קוקיס. יש הסבר באחד העמודים אחורה...אני לא מצליחה להתחבר דרך כרום
הוא נותן לי התחברות ואחרי שאני מקישה שם וסיסמה הוא חוזר למצב הקודם כאילו לא הקשתי
מצליחה רק דרך אקספלורר
מה לעשות?
אסתכל עוד שניהלמחוק קוקיס. יש הסבר באחד העמודים אחורה...
קוקיס הם נתונים שהאתר שותל בדפדפן שלנו כדי לשמור מידע שישמש לגלישות הבאות שלנו לאתר.אסתכל עוד שניה
אבל למען ד' מה זה קוקיס?
אני שומעת את זה המון ולא כ"כ יודעת במה מדובר
אפשר הסבר?
אולי שינו את ההגדרה?לא נראה לי הגיוני, זבה קורה גם בכאלה שבעבר הצלחתי לפתוח ללא בעיה!
פעלתי לפי זהכתבתי בחיפוש
מחיקת קוקי
מחיקת קוקיז
מחיקת קוקיס
ויש הסברים.
תנסי את זה, מישהו כתב:
לא צריך תוסף בשביל מחיקת הקוקיס מאתר פרוג בלבד.
מה שצריך לעשות זה כך:
- פתח את גוגל כרום.
- לחץ על השלוש נקודות בצד שמאל למעלה
- לחץ על הגדרות.
- דפדף לסוף העמוד ולחץ על מתקדם.
- בקטע "פרטיות ואבטחה" לחץ על "הגדרות תוכן".
- לחץ על "קבצי קוקיס".
- לחץ על "הצגה של קבצי קוקיס ונתוני האתרים"
- חפש את "פרוג" - יש שורת חיפוש למעלה וניתן לכתוב שם prog זה יביא את התוצאה המבוקשת.
- לחץ על הסמלון "פח האשפה" עבור כל התוצאות של פרוג.
- לאחר מכן התחבר מחדש.
- כעת זה אמור לעבוד...
סו"ס הבנתי...קוקיס הם נתונים שהאתר שותל בדפדפן שלנו כדי לשמור מידע שישמש לגלישות הבאות שלנו לאתר.
הבעיה היא שהקוקיס שלפני השדרוג, לא מתאימים לשרת המשודרג. הפתרון הוא פשוט למחוק אותם והוא ייצור חדשים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים