יש משהו חוץ מכרום?ומקווה שלא אדרש לעבור לכרום
יש את דפדפן האינטרנט זה:יש משהו חוץ מכרום?
גם ליומשהו חדש... מה קרה ל-HTTPS? (הסתדר בריענון)
גם אני חווה הרבה 503.
מנסיון מקצועי מדובר בשרת שלא מצליח לעמוד בעומסים.
צריך לכוונן נכון את הקונפיגורציה שלו, זה אמור להספיק.
(או להגדיל משאבי חומרה, אבל לא נראה לי שצריך להגיע לשם)
תמסרו למתכנת
פעם הבאה שמשדרגים שרתים, להפעיל תרחיש עומסים לפני המסירה לשטח- יש גם כלים חינמיים מצויינים וקלים לתפעול, כמו jmeter.
גם אני חווה הרבה 503.
מנסיון מקצועי מדובר בשרת שלא מצליח לעמוד בעומסים.
צריך לכוונן נכון את הקונפיגורציה שלו, זה אמור להספיק.
(או להגדיל משאבי חומרה, אבל לא נראה לי שצריך להגיע לשם)
תמסרו למתכנת
פעם הבאה שמשדרגים שרתים, להפעיל תרחיש עומסים לפני המסירה לשטח- יש גם כלים חינמיים מצויינים וקלים לתפעול, כמו jmeter.
זה לא בדיוק חומרה (יש שם מכונה עם 256GB RAM ומעבד עם 12 ליבות - ריק לחלוטין). יש משהו בפורום שמייצר סוג של "תור" שגורם לבערך 1/30 בקשות להיתקע, ולשאר לטוס.
הנושא בטיפול.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים