טיול בחו"ל איטליה

• הוסף לסימניות
מכירים??
יש מצב לשלוח לי תמונות של החדרים?! (פשוט חסום לי...)
  • כשר האוס ג'יארדינו דיי מלוגראני Giardino Dei Melograni (פרדס רימונים) – מלון כשר למהדרין בלב הגטו בוינציה, ובו חדרים ממוזגים עם אינטרנט אלחוטי חינם. המלון מתאים להפליא לשומרי שבת וכשרות: במקום מוגשת ארוחת בוקר כשרה למהדרין (חלב ישראל), יש במלון פתרון מלא לשומרי שבת (מפתח מכני, מעלית שבת, מיחם וכו') ואפילו מקווה.

• הוסף לסימניות
מכירים??
יש מצב לשלוח לי תמונות של החדרים?! (פשוט חסום לי...)
  • כשר האוס ג'יארדינו דיי מלוגראני Giardino Dei Melograni (פרדס רימונים) – מלון כשר למהדרין בלב הגטו בוינציה, ובו חדרים ממוזגים עם אינטרנט אלחוטי חינם. המלון מתאים להפליא לשומרי שבת וכשרות: במקום מוגשת ארוחת בוקר כשרה למהדרין (חלב ישראל), יש במלון פתרון מלא לשומרי שבת (מפתח מכני, מעלית שבת, מיחם וכו') ואפילו מקווה.
אם יש לך נטפרי אז תיכנסי מעותק מוסתר וזה יפתח

• הוסף לסימניות
היינו במלון הזה לפני 8 שנים (כך שאולי השתדרג בנתיים), לא מדובר במלון אלא יותר בית הארחה, וכך גם סגנון החדרים, סוג של פנימייה משודרגת. אין לובי וחדר האוכל פצפון. פשוט מאד ולא מפואר משום כיוון. מה שכן - גם היה נקי מאד והנוף לתעלה היה משגע.
בנוסף - דקה או שתיים הליכה מבית חבד והמסעדה שלהם, ומבתי הכנסיות העתיקים. מתאים לשבת כי ללא כרטיסים או קודים בכניסה. היינו שם 3 לילות, ידענו לאן אנחנו מגיעים וסך הכל היינו מרוצים.

מדגישה שוב שמדובר בלפני 8 שנים - כך שיתכן שהכל שונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה