אייייי! נתפס לי הצוואר

• הוסף לסימניות
מה עושים?
:(
מאתמול בלילה הראש משותק.
ניסינו אמבטיה חמה, צעיף, בקבוק חם
וכלום לבנתיים לא עזר :mad:

• הוסף לסימניות
להשתדל לא להשאיר את הראש בהטיה הזו.
למרות הכאבים לנסות לאט לאט להטות את הראש לכיוון הנגדי תוך כדי עיסוי עדין.

ויש כמובן משחת וולטרן או כדורים שאני כבר אברר לך את שמם.
ואחרי המשחה לשים את הצעיף מעל.

תפילתי שאחת מההשתדלויות תעזור במהרה!

• הוסף לסימניות
לכדורים קוראים "אביטרן" (יש את זה גם בזריקות נרות וכ"ו..)
זה בס"ד עוזר תוך כמה שעות.

• הוסף לסימניות
לי עזר לחמם מלח, לשים בתוך ציפית ולהניח על המקום הכואב. אפשר גם ללכת עם זה לישון.
גם לי יעצו לסובב את הראש לכיוון הנגדי, אבל זה רק הגביר את הכאבים.
רפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1143495:
לכדורים קוראים "אביטרן" (יש את זה גם בזריקות נרות וכ"ו..)
זה בס"ד עוזר תוך כמה שעות.

תודה,
לא כל כך מתחשק לי כדורים כרגע. רוצה לנסות בדרך אחרת.

• הוסף לסימניות
..כבר התחלתי ללכת בבית עם ראש מוטה הצידה...
אויש כמה זה כואב!:(

• הוסף לסימניות
יש משחה שצרגיעה,
נראה לי קוראים לה בן ג'יי

• הוסף לסימניות
גם שמן סיני מעולה לשחרור כל מיני "תפוסים" (בא בבקבוקון קטן ויש לו ריח מדהים)

• הוסף לסימניות
כל משחה שמחממת כנראה אמורה לעזור ולשחרר.
אני מכירה משחה של פוראוור, בשם "אלו היט"
נעזרו בה כבר הרבה ב"ה.

רפואה שלימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1143539:
גם שמן סיני מעולה לשחרור כל מיני "תפוסים" (בא בבקבוקון קטן ויש לו ריח מדהים)

איפה אפשר להשיג אותו?

• הוסף לסימניות
אהם... לא יודעת! קיבלנו פעם ממישהו, וזה היה ממש מעולה (לא זוכרת אפילו ממי, רק את הריח ואת ההקלה אני זוכרת..)

• הוסף לסימניות
כך נראה הבקבוקון. יש מידע רב ברשת על השמן, סגולותיו ומקומות להשיג.
רפואה שלימה!!

קבצים מצורפים

• שמן סיני.jpg
    KB 1.5 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י YR;1143497:
לי עזר לחמם מלח, לשים בתוך ציפית ולהניח על המקום הכואב. אפשר גם ללכת עם זה לישון.
גם לי יעצו לסובב את הראש לכיוון הנגדי, אבל זה רק הגביר את הכאבים.
רפואה שלמה!

נכתב ע"י יעל;1143509:
יש משחה שצרגיעה,
נראה לי קוראים לה בן ג'יי

קודם כל כדאי וחשוב מאוד לראות רופא שיבדוק אם הצוואר התפוס הוא לא תוצאה של משהו אחר.
ורק אחרי שהוא קבע שמדובר בשרירים תפוסים בלבד, יש להשתמש במה שהוא ממליץ להקלה ולשחרור.

מנסיון כואב ( תרתי משמע) מהזמן האחרון אני יודעת לומר את הדברים הבאים:

מה שבעייתי בכרית חימום, ידנית / קנויה - ברגע שאת נרדמת, הכרית נופלת, או שאת מתהפכת, עלול להיווצר מצב בו תקומי חלילה עם צוואר תפוס יותר מכייון ששכבת על הכרית (שהיא בד"כ קטנה), בצורות כואבות ולא נכונות מתוך שינה. מנסיון.

מה שעוזר זה קודם כל מנוחה, וכן למרוח את המשחה הנ"ל, עם מרשם רופא בד"כ עולה יותר זול, מנסיון של לפני כשבועיים לא היה בכל בתי המרקחת בעירי את בן גיי הרגיל אלא רק פורטה, שיש לו אפקט מוגבר , ולפעמים מידי חזק, ורופא המליץ על החיקוי. אלא שהוא מלכלך, ולכן כדאי ללבוש בגדים כהים, גם הריח חזק לאין שיעור.

הרופא המליץ לי גם על כדורים מסויימים, וכן על פיזיותפיה במקרה שזה נמשך מעבר לזמן הנורמלי.

במקרים קשים מזריקים זריקה כלשהי והיא משחררת אט אט את הצוואר.

בברכת רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
זה אמנם כואב, אבל חיקוי אותו תנועה שתפסה את הצואר, גם תשחרר אותו. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש משחה בשם 'טייגר אדום' (קופסא קטנה מפח), אפשר להשיג אותה בבית מרקחת בלי מרשם. אם אני לא טועה אפשר להשתמש בה בכל המצבים- מועילה מאוד מאוד-מנסיון רב:eek::mad:
ומילה קטנה של אורטופד- אסור לתת למקום לכאוב!!! כאב גורר כואב ומתארך לשרשרת כאבים ארוכה מאוד. כדאי לקחת משהו להרגעה.

בכל מקרה ממליצה בחום על המשחה הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוס קולה;1225694:

אני משער ומקווה בשבילה שמאז זה כבר השתחרר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1225703:
אני משער ומקווה בשבילה שמאז זה כבר השתחרר..

ב"ה השתחרר.
אל תזכירו לי את הימים האלו :eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה