www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
לכל עזרה בנושא.
מצטרף להנ"ל
אני רוצה ללמוד להשקיע לבד.
פסיבי או לא...
לא משנה...
רוצה לדעת אייך עושים את זה...
אשמח לכל עזרה בנושא.
ספרים, קורסים וכו'
תודה מראש
אני מוסר הרצאות בנושא השקעות ופיננסים בZOOM ללא תשלוםמצטרף להנ"ל
עדיף מידע מהניסיון ולא מחיפוש ברשת, את זה גם אני יכול
מצטרף בכל לב ל @הוא היה אומרממליץ מאד על ההרצאות של @ארי בכרמים
איש יקר שעוזר לכל דכפין בעין טובה ורוחב לב.
זה ביחד עם @אליהו ליכטנשטיין ???אני מוסר הרצאות בנושא השקעות ופיננסים בZOOM ללא תשלום
בשבוע הבא אני מתחיל סידרה חדשה.
תוכלו להצטרף (יש אפשרות לעוד 5 מצטרפים)
המייל שלי Aribakramim בגימייל.
אני מוסר הרצאות בנושא השקעות ופיננסים בZOOM ללא תשלום
בשבוע הבא אני מתחיל סידרה חדשה.
תוכלו להצטרף (יש אפשרות לעוד 5 מצטרפים)
המייל שלי Aribakramim בגימייל.
או בשידור חוזר?יש אפשרות בלי ZOOM? בטלפון אולי?
יש אפשרות בטלפון, אבל פחות מומלץ. כי אני מראה הרבה חישובים על המסך.יש אפשרות בלי ZOOM? בטלפון אולי?
אין אפשרות.או בשידור חוזר?
אייךעושים את זה...
גם אני,אשמח לקבל פרטים ולהשתתף.
תודה מראש!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: קנקן חדש, הרב הגו-N, ה. שלמה ומשתמש 1 נוסף4 //