תקשורת אייך משתמשים עם אוזניות בלוטוס ?

• הוסף לסימניות
קניתי חדש
ומשום מה הוא מתחבר לטלפון אך לא משמיע לי תוכן

• הוסף לסימניות
מה סוג הפלאפון?

• הוסף לסימניות
לנסות להתנתק ולהתחבר שוב, או שיכול להיות שלא מתאים לפלאפון

• הוסף לסימניות
טלפון כשר קטן של קיוליקס והאוזניות של חברת שיואמי.
האוזניות במסך קולטות את הטלפון ושאני מתקשר הם מאותתים אך אני לא שומע באזניות עצמם כי יש צליל מוזר של רעש.
מצרף קישור לדגם בעלי אקספרס

• הוסף לסימניות
אין לי ניסיון לא עם הפלאפון ולא עם האוזניות..
ניסית לבדוק מה כתוב בתגובות על המוצר?
ואני רואה שיש מסך על האוזניות, הוא עובד לך כשאתה מתקשר?

• הוסף לסימניות
ואם יש בסביבה שלך פלאפון מחברה אחרת או סמארטפון, תנסה את האוזניות גם עליהם, ככה תוכל לבדוק אם הבעיה אצלך בפון או באוזניות.

• הוסף לסימניות
המסך עובד שאני מתקשר אך אני לא שומע כלום באוזניות אולי בגלל שהטלפון לי ג'י 2 ?
לא יודעת לגבי הפלאפון..
תנסה לשחק בהגדרות של האוזניות.
בכל מקרה, אם לא עונים לך פה, תנסה באתר מתמחים טופ, עוזרים שם ממש בטכנולוגיה וכדו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה