כללי אייך נותנים ברק לנעליים ?

• פותח הנושא ג.ח
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מכינה קטלוג לנעלי גבר ואני צריכה שיהיה ברק לנעל (שיצליחו לראות גם את כל הדוגמא והתיפורים) בפוטו שופ מישהו יכול לעזור?
תודה רבה !

קבצים מצורפים

• נעלי גבר.jpg
    KB 775.9 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שהכלי DODGE TOOL יעשה את העבודה...

קבצים מצורפים

• 000000000.jpg
    KB 32.3 · צפיות: 11
  • 00000.jpg
    KB 81.8 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
תודה! אפשר הסבר קצר איך משתמשים בו?
אני שיחקתי עם הבהירות והנגידיות של הנעליים כדי שיראו טוב את הדוגמא, ועכשיו הנעליים נראות יותר אפורות משחורות, נכון? איך אפשר לשנות?

• הוסף לסימניות
איך זה שחקתי אם הכהות וחזקתי את הקונוטרס
אולי תעשי צל והשתקפות טובים לא פרימטבי כמו שעשיתי כאן;)

קבצים מצורפים

• %D7%A0%D7%A2%D7%9C%D7%99%20%D7%92%D7%91%D7%A8 copy.jpg
    KB 34.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!
אפשר רק יותר פרטים מדויקים? איך בדיוק עושים צל והשתקפות טובים, אני יודעת, אבל מאד מלמעלה...

• הוסף לסימניות
מצחצחים אותם :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פונטייפ;356371:
מצחצחים אותם :)
או ששולחים את זה לצלם מקצועי שיעשה עבודה טובה ....;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה