תוך כדי הדרכה עם, איך לא, אהרון בלייז. סקיצה ראשונה סקיצה שניה צבע בסיס
א אלמוג מ. משתמש סופר מקצוען איור מקצועי 4/11/21 הוסף לסימניות #1 תוך כדי הדרכה עם, איך לא, אהרון בלייז. סקיצה ראשונה סקיצה שניה צבע בסיס
efratLit משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי כתיבה ספרותית • 4/11/21 הוסף לסימניות #2 וואו!
ש שרה מורגן משתמש רשום מנוי פרימיום עיצוב גרפי D I G I T A L 4/11/21 הוסף לסימניות #6 ואיי איך יפהההה
א אלמוג מ. משתמש סופר מקצוען איור מקצועי 4/11/21 הוסף לסימניות #7 טקסטורה, היילייט ופרטים. העמקה של אור וצל.
אנאל- ציור עם לב כי לגעת בנפש- זו אומנות! מנוי פרימיום מרצה בבית פרוג בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי 4/11/21 הוסף לסימניות #9 להסתכל ולא להאמין...
יחיאל ב. מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי מוזיקה ונגינה יוצרי ai 5/11/21 הוסף לסימניות #11 מדהים ! בול כמו הציור המקורי.
א אלמוג מ. משתמש סופר מקצוען איור מקצועי 5/11/21 הוסף לסימניות #12 פינישים. זה כיף בצורה לא רגילה. תודה לשם שנולדנו בעידן הלוחות האלה.
efratLit משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי כתיבה ספרותית • 7/11/21 הוסף לסימניות #13 טוב. לא יודעת למה נעצרתי בראשון ואמרתי וואו. זה יותר 'וואו' מאחד לשני.
P photo present משתמש פעיל מנוי פרימיום כתיבה ספרותית 7/11/21 הוסף לסימניות #14 וואוווווווווו אין מילים כמה שזה מדהים ציור מושלם!!
P photo present משתמש פעיל מנוי פרימיום כתיבה ספרותית 7/11/21 הוסף לסימניות #15 נכתב ע"י יחיאל ב.: בול כמו הציור המקורי. לחצ/י כדי להרחיב... מה הציור המקורי?
א אלמוג מ. משתמש סופר מקצוען איור מקצועי 8/11/21 הוסף לסימניות #16 נכתב ע"י recal: מה הציור המקורי? לחצ/י כדי להרחיב... זה המקורי מתוך הקורס של אהרון בלייז
נ נתנאל Art משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי 8/11/21 הוסף לסימניות #17 זה נראה אותה מברשת קנית ממנו את המברשות שלו?
א אלמוג מ. משתמש סופר מקצוען איור מקצועי 8/11/21 הוסף לסימניות #18 נכתב ע"י אלביליה נתנאל: קנית ממנו את המברשות שלו? לחצ/י כדי להרחיב... 'רק' את המברשות שלו..? קניתי בערך את כל האתר שלו.
נכתב ע"י אלביליה נתנאל: קנית ממנו את המברשות שלו? לחצ/י כדי להרחיב... 'רק' את המברשות שלו..? קניתי בערך את כל האתר שלו.
יחיאל ב. מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי מוזיקה ונגינה יוצרי ai 8/11/21 הוסף לסימניות #20 נכתב ע"י אלמוג מ.: 'רק' את המברשות שלו..? קניתי בערך את כל האתר שלו. לחצ/י כדי להרחיב... אני מחכה לאנימציות שלך, אלמוג ….
נכתב ע"י אלמוג מ.: 'רק' את המברשות שלו..? קניתי בערך את כל האתר שלו. לחצ/י כדי להרחיב... אני מחכה לאנימציות שלך, אלמוג ….
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת