דרוש מידע איינתול (לטיפול בתולעי מעיים) שנמכר השבוע במשנת יוסף

• הוסף לסימניות
@Sara led לא מצליחה לתת לך תודה וגם לא לצטט אותך, מוזר,
אם עוזר לתקופה ארוכה, מצוין, מענין אותי איך בדיוק, לא נדבקים תקופה אחרי שלוקחים? איך זה עובד?
לא יודעת על מה זה עובד.
אך לצערי יש לי ניסיון כי אצלינו גם המבוגרים נדבקים....
וזה עוזר לתקופות ארוכות. לא נדבקים.

• הוסף לסימניות
שמן גרעיני דלעת , מניסיון אישי ,עוזר מאוד
כף בוקר כף ערב
לילדים נראה לי זה כפית בוקר כפית ערב
קניתי את זה בבית טבע

• הוסף לסימניות
לאיינתול של משנת יוסף יש עוד ממליצים או מתנגדים?

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לשמוע אם יש המלצה על איינתול שמוכרים במשנת יוסף

• הוסף לסימניות
הקפצה
כי השבוע שוב מוכרים את זה במשנת יוסף
אולי מישהו ניסה וראה תוצאות טובות...

• הוסף לסימניות
הקפצה
כי השבוע שוב מוכרים את זה במשנת יוסף
אולי מישהו ניסה וראה תוצאות טובות...
אני ניסתי לבת שלי שסבלה מאוד
ברמה שהיתה מתעוררת כמה פעמים בלילה וכל פעם מגלים כמה...
לא הקפדתי ממש כל יום אבל כמעט
וזה נראה שזה כן עושה משהו, יש ימים שהיא בכלל לא מתעוררת, אני רואה השפעה
אבל עוד לא ראיתי שזה ממגר אותם לגמרי כמו הורמוקס, אולי זה לוקח יותר זמן..
לדעתי שווה ניסיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה