כללי אייפד למעצבים

• הוסף לסימניות
אני עובדת על נייח בעיקר. תוכנות אדובי (אפטר. פוטושופ. אילוס, בעיקר)
צריכה מחשב נייד לדברים קלילים יותר. במיוחד כזה שאני אוכל לקחת איתי כדי לא להיתקע מחוץ לבית עם תיקון דחוף שאין לי איך לבצע
השאלה אם אייפד יסחוב לי את אפטר? ואם הוא בכלל מתאים לדברים כאלה? או שעדיף נייד פשוט וזהו?
המחיר לא משנה לי. צריכה משהו קליל וזמין וגם נראה לי שיהיה נחמד לאייר עליו במקום על הלוח גרפי
מה אומרים?

• הוסף לסימניות
כדי לענות על השאלה הזו כדאי שתצרפו פרטים על המעבד הגרפי ועל זיכרון ה-RAM

• הוסף לסימניות
אם זה לפוטושופ וכדו׳ אז יש אפשרות ואפילו יש גרסה של התוכנה המותאמת לאיפד אבל אפטראפקט נראה לי שזה קצת יותר מידי.... אלא אם מדובר באיפד פרו מהדור החדש שאז אין שום בעיה.

• הוסף לסימניות
אם זה לפוטושופ וכדו׳ אז יש אפשרות ואפילו יש גרסה של התוכנה המותאמת לאיפד אבל אפטראפקט נראה לי שזה קצת יותר מידי.... אלא אם מדובר באיפד פרו מהדור החדש שאז אין שום בעיה.
אפשרי לעבוד עליו?

• הוסף לסימניות
על האיפד פרו החדש עם המעבד החדש M4 חד משמעית כן.
עוקבת כאן,
מנסיון?
אני מבררת עליו כבר תקופה ואשמח לדעת,
לצורך עבודה על תוכנות אדובי, כמה ראם ואחסון צריך בזה?

• הוסף לסימניות
מנסיון?
אני מבררת עליו כבר תקופה ואשמח לדעת,
לצורך עבודה על תוכנות אדובי, כמה ראם ואחסון צריך בזה?
לא נסיון אישי שלי, מידע שנמצא בכמה אתרים וביקורות ברשת. מופיע מידע באתר של Adobe העולמי וכן באפסטור של apple/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה