כללי אייקון זהה בדיוק

• הוסף לסימניות
יש למישהי מושג איך אני מחפשת באתר תמונות?
מצאתי אלפי דומים אבל אין לי זמן לשבת ולחפור , וגם לא לבנות מחדש,
זה רק טובה ללקוח..

יש דרך לחפש לפי ציור או משהו?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    KB 40.1 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
איך מצאת את זה??
יש שיטה מסוימת?

ואוווו! תודה ענקית!

• הוסף לסימניות
נראה לי ע''י
קליק ימיני
בצע חיפוש תמונה בגוגל
עריכה:
ניסיתי עכשיו, וכן זה הלך,

• הוסף לסימניות
קליק ימני על התמונה? במחשב? אני לא רואה אופציה כזאת אצלי :(

• הוסף לסימניות
אהה , אז ההבדל הוא בדפדפן , אני באקספלורר
בכ"א הוא לא מוצא אצלי בגלל הסינון גם בכרום, אבל טוב לדעת שיש שיטה כזאת :)

תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
איזה סינון?
אני בנטפרי! אין כמו!

• הוסף לסימניות
יש לך גם אפשרות לגרור את התמונה לתוך המסך כששאטר פתוח והוא יחפש עבורך.
לגבי חיפוש בגוגל, לא קיבלתי תוצאה מדויקת בכלל. איך למקד את החיפוש?

• הוסף לסימניות
על התמונה כאן יש סמל של שאטרסטוק.
כך שדי ברור שזה משם.

• הוסף לסימניות
:Dהצלחתי למצוא!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה