אייקון כתום בwamp

• הוסף לסימניות
כדי לעבור על הוורדפרס ניסיתי להתקין וואמפ, אך האייקון כתום.
יש למישהו מושג כיצד מחיים את האייקון הכתום לירוק?

ראיתי כמה סרטוני התקנה, התקנתי מייקרוסופט וויז'ואל c++, אך לא מצאתי פתרון, האייקון עדיין כתום.

אשמח לקבל עזרה ממשהו שנתקל בבעיה או שפשוט מבין.

• הוסף לסימניות
איזה וינדוס את?
ידוע שוינדוס 8 הוא בעייתי עם וואמפ ויש דרך להתגבר על זה.
בנוסף, אם יש לך סקייפ, תבדקי בכלים >מתקדם< חיבור שלא מסומן לו V ב"השתמש ביציאות 80 ו 443....".

• הוסף לסימניות
ממליץ על xamp או ampps

• הוסף לסימניות
גם לי יש את אותה הבעיה,
אין לי ווינדוס 8 והסקייפ לא עובד,
האם xamp או ampps מחליפים את wamp ומשמשים לאותה מטרה?

אשמח לעזרה
בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלא;1420686:
כדי לעבור על הוורדפרס ניסיתי להתקין וואמפ, אך האייקון כתום.
יש למישהו מושג כיצד מחיים את האייקון הכתום לירוק?

ראיתי כמה סרטוני התקנה, התקנתי מייקרוסופט וויז'ואל c++, אך לא מצאתי פתרון, האייקון עדיין כתום.

אשמח לקבל עזרה ממשהו שנתקל בבעיה או שפשוט מבין.

תפעילי את הקובץ איפוס איקונים המצורף תגידי אם עובד

• הוסף לסימניות
תודה!!
הצלחתי בסוף להתקין את ה- wamp!!

שבת שלום

• הוסף לסימניות
אני בווינדוס 7 ואין לי סקייפ.
ניסיתי להפעיל את איפוס האייקונים- לא עובד.

• הוסף לסימניות
יש לך איזה תוכנה שמשתמשת ביציאה 80 שלך.
אולי תרגומון או הפוך על הפוך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה