עזרה אייקונים של ג'וקר

• הוסף לסימניות
לצורך תחפושת, אשמח אם מישהו יוכל להעלות את האייקונים. (לב, עץ, מעויין, ו-מה הרביעי?)
תודה!!
עריכה: כמו"כ נשמח ם מישהו יודע איפה אפשר לקנות גרביים כאלו:
1740678260833.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
רק מציין, שהיו מגדולי הדורות (זוכר ספציפית את הריי"צ מליובאוויטש) שאמרו שהמקור של הג'וקר בע"ז

• הוסף לסימניות
לצורך תחפושת, אשמח אם מישהו יוכל להעלות את האייקונים. (לב, עץ, מעויין, ו-מה הרביעי?)
תודה!!
עריכה: כמו"כ נשמח ם מישהו יודע איפה אפשר לקנות גרביים כאלו:
צפה בקובץ המצורף 1909863
יש לי להשאיל כאלה גרביים וכן חולצה (גדולה יחסית) של ג'וקר ואני צריכה לבדוק בתחפושות אולי גם כובע שמש ג'וקר
(מהכל יש לי 2)

• הוסף לסימניות
יש לי להשאיל כאלה גרביים וכן חולצה (גדולה יחסית) של ג'וקר ואני צריכה לבדוק בתחפושות אולי גם כובע שמש ג'וקר
(מהכל יש לי 2)
ואוווו
אני ממש ממש אשמח!!
לאיזה גיל זה בערך, ובאיזה עיר את גרה?

• הוסף לסימניות
ואוווו
אני ממש ממש אשמח!!
לאיזה גיל זה בערך, ובאיזה עיר את גרה?
הגרביים בערך מידה 37-41
והחולצות מתאימות לגיל 15+
אני ממודיעין עילית , יכולה להעביר לירושלים
ואגב את יכולה למצוא אביזרים משלימים בטמו (תחת קטגוריית פוקר) כמו עגילי פוקר/ חולצה פוקר וכו'

• הוסף לסימניות
מחקו לי את התגובה משום מה (כנראה לא השארתי מייל כמו שצריך)
אני ממש אשמח שתצרי איתי קשר
0556768939B שטרודל וכו'

(ואם שוב צריך למחוק את ההודעה אשמח שיגידו לי איך משאירים מייל לפי הכללים, כי ניסיתי עם התגיות וזה לא עבד, כל פעם המלל נמחק לחלוטין)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה